ZUG.zone – program noiembrie

Home $ Articole $ ZUG.zone – program noiembrie

by | Oct 28, 2016 | Articole

Spațiul cultural ZUG.zone vă oferă un program variat și în luna noiembrie. În această lună publicul va putea participa alături de spectacolele trupei Váróterem Projekt la spectacole invitate, la un concert și la programele permanente din ZUG.

Luna începe cu două spectacole ale trupei Váróterem Projekt: Marți (regizor: Sipos Krisztina) și Zero (regizor: Botos Bálint), acestea având loc în data de 3, respectiv 4 noiembrie, de la ora 20. Nici cei mici nu rămân fără distracție, astfel în data de 6 octombrie vor putea viziona spectacolul Qkac (regizor: Palocsay Kisó Kata) iar în 20 octombrie spectacolul paraFabule (regizor: Rumi László). Ambele reprezentații vor avea loc începând cu ora 17.

Tot în luna noiembrie, tot la ZUG.zone va avea loc spectacolul INUTIL/cOLD în cadrul Festivalului Temps D’Images în data de 10 noiembrie, de la ora 19. Tema celei de-a noua ediții a festivalului – post.faliment – încearcă să găsească răspunsuri la întrebarea „ce facem după momentul înțelegerii și vizualizării unui sfârșit?”

zug-november-2016

La sfârșitul lunii va avea loc un spectacol-lectură, care este de fapt unul dintre proiectele câștigătoare la Com’ON Cluj, și anume Spectacolul puterii sau puterea spectacolului. Evenimentul va avea loc în data de 29 și 30 noiembrie, de la ora 19 la ZUG.zone.

Pe lângă spectacolele de teatru, în luna aceasta vă pregătim și un concert, astfel în data de 11 noiembrie de la ora 21 trupa Inocsényka din Miercurea Ciuc va cânta pe scena ZUG. Ei ne-au încântat și în luna mai cu un concert excelent.

Și în luna aceasta continuă șirul programelor permanente. Organizatorii vă invită cu drag în fiecare luni la JamZug respectiv la Cineclubul Lugosi Béla. Jamzug este un atelier de muzică bazată pe improvizație, unde artiștii au oportunitatea de a se inspira și provoca reciproc. Cineclubul de film Lugosi Béla în luna aceasta va prezenta filmul El verdugo (Luis Garcia Berlanga, 1963) în data de 7 noiembrie, iar în 21 noiembrie filmul Valerie and Her Week of Wonders (Jaromil Jires, 1970).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!