Weekend-ul tău perfect: 6 idei care să te inspire pentru finalul de săptămână

Home $ Articole $ Recomandări $ Weekend-ul tău perfect: 6 idei care să te inspire pentru finalul de săptămână

by | Nov 3, 2016 | Recomandări

Greu, greu de tot a trecut săptămâna asta, nu? Abia aşteptai finalul de săptămână, să termine şi profu` de vorbit şi colegul acela care mereu mai are întrebări şi să te avânţi curajos direct în…weekend. Cu atât de multe cursuri şi seminarii pe cap, probabil nu ştii exact ce ţi-a pregătit Clujul pentru acest sfârşit de săptămână. Hai să vedem ce ţi-ar plăcea!

Mergi la cină și descoperi berea artizanală
Dacă te numeri printre cei care se trezesc adesea spunând „Eu nu m-am născut în secolul potrivit”, ştiu eu unde trebuie să fii vinerea asta. În prima jumătate a secolului 20, cu decorul vintage caracteristic şi sunet de vinyl pe fundal, la o cină burgheză în ETC Studio. Food meets Beer aduce în agitaţia vieţilor noastre un cadru deosebit în care, pentru o seară, poţi fi altcineva. Începe la ora 19.30, află mai multe aici.

The enchanting ETC Studio ??

O fotografie postată de Laura Măhăleanu (@lauramahaleanu) pe

Cânţi cu ei, cu oamenii mei
Cu Fraţii Grime & Fantome, în Euphoria Music Hall, în 4 noiembrie. Aşa că pregăteşte-ţi melodiile preferate, odihneşte-ţi vocea pentru o seară lungă de cântat şi adună-ţi gaşca de  prieteni. Dacă te grăbeşti, poţi achiziţiona biletul la preţ de pre-sale (20 lei). Totuşi, dacă astăzi te simţi norocos, poţi participa la concursul nostru cu invitaţii. Detaliile le găseşti aici.

#fratiigrime in Cluj, word

O fotografie postată de Fanescu (@fanescu) pe

Mergi la o prezentare de modă
Sună tentant, nu? După cum bine ştiţi, în perioada 2-6 noiembrie se desfăşoară Festivalul de Design ZAIN, iar organizatorii au pregătit pentru tine o listă lungă de evenimente din care poţi alege. Vineri seara are loc Fashion Show-ul ZAIN 2016, iar locaţia este pe măsura aşteptărilor: Castelul de la Răscruci, care va fi readus la viaţă de 4 fashion designeri ce vor prezenta peste 40 de ţinute. Mai multe despre eveniment aici.

Nu uita că festivalul continuă pe tot parcursul weekend-ului şi poţi să-i vizitezi şi la celelalte evenimente pregătite pentru tine.

We sure love this @ioanaciolacu work. #design #fashion #romanian

O fotografie postată de ZAIN (@zain.expressions) pe

Dansezi până dimineaţă
31 de ore de dans non-stop, muzică energizantă care îţi face corpul să vibreze, atmosferă care nu te lasă să mai pleci acasă. Cam aşa a fost ultima dată când Bill Patrick a stat la pupitrul românesc, alături de tINI. Credeţi că aţi putea să rataţi petrecerea de mâine seară din Club Midi, mai ales că avem şi 5 invitaţii pentru voi, pe care le puteţi câştiga aici?

Dai viaţă statuilor vivante
Cum e cu statuile vivante? Se mişcă, nu se mişcă, se mişcă, dar e surpriză? Vino la Singing Statues, eveniment organizat de Com`on Cluj şi vei putea vedea cum acestea prind glas sub atingerea ta. Iniţiativa îşi doreşte să promoveze ideea conform căreia artistul nu poate exista fără o comunicare reală cu publicul său. Din acest motiv, sunteţi încurajaţi să încărcaţi poze şi video-uri prin care să fie răspândit acest mesaj. Programul celor două zile aici.

#maninfest, #statuivivante, #cluj, #ig_cluj, #clujnapoca, #visitromania, #YOUTH@CLUJNAPOCA2015, #statues,#mydayincj

O fotografie postată de Rus Gabriela (@rusgabriela) pe

Râzi, râzi şi iar râzi
Ai 3 zile la dispoziţie să te încarci cu energia necesară încă unei săptămânii de învăţat, lucrat sau…pierdut vremea. Noroc cu FISC-ul care a ajuns deja la cea de-a patra ediţie şi are pentru tine câte un show de stand-up comedy în fiecare zi al acestui final de săptămâna. Aşa că notează-ţi: vineri ne întâlnim cu Sergiu şi Andrei (da, de la Kiss FM) la Casa de Cultură a Studenţilor, sâmbătă cu  Raul Gheba la Cinema Victoria, iar duminica o încheiem cum nu se poate mai bine, cu Badea şi Bordea, tot la CCS.

Line-up-ul perfect.

O fotografie postată de Sergiu Floroaia (@sergiufloroaia) pe

Eu aş da o fugă la toate. Tu unde mergi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!