Food Meets Beer @ ETC Studio

Home $ Articole $ Food Meets Beer @ ETC Studio

by | Nov 1, 2016 | Articole

Editia no. 12 – Food Meets Beer – “In Vintage”!

Dupa cum ziceam, in ultima perioada am fost cam aglomerati, insa acum ne-am pus pe treaba! Si nu doar compunem o cina superba, dupa cum v-am obisnuit, ci o facem intr-un cadru deosebit. Prietenii de la ETC STUDIO ne vor gazdui in “casa” lor, unde readuc la viata ‘’lucruri imbatranite’’ si le prezinta in infatisarea lor cea mai frumoasa. Astfel, cu ajutorul lor, vom regiza o secventa de epoca, din prima jumatate a secolului 20. De la mobilier la ambianta si décor, vom incerca sa conturam cat mai autentic acest context, sa simtim rasfatul unei cine burgheze, delectandu-ne la lumina lumanarii pe un fundal sonor de vinyl.
Pentru asta, ca sa ajutam toata lumea sa intre mai usor in film, va invitam sa participati si voi la constructia decorului! Adica va incurajam sa abordati o tinuta vintage casual, care vi se pare mai comfortabila sau mai potivita ‘’vremii’’. (Cei mai ‘adecvati’ vor fi recompensati ;))
Mai mult de atat, vom avea o scena in fata voastra unde Nicu va pregati toate preparatele chiar sub nasul vostru! Adica un veritabil CHEF’S TABLE, totul explicat si demonstrat fara perdele.
Deci, vineri seara rascoliti dulapurile si haideti sa va incantam papilele gustative cu bunatatile gatite de Nicu si berile alese de Flaviu,(de data asta care au elementul central gustul si aromele impregnate de hamei), intr-o atmosfera … VINTAGE!

foods-meets-beer

Meniul FOOD MEETS BEER – IN VINTAGE:

1. Torchon de foie gras | fructul pasiunii si mango | paine

Servit langa Sunstone – Summertide -> american pale ale (APA), refermentata in sticla, blonda.

2. Risotto cu sofran si lamaie | peste alb | cardamon

Servit langa Ground Zero – Easy Rider -> sessionable pale ale, blonda.

3. Tarta cu gutui si scortisoara | mastika | fistic

Servit langa Sikaru – Green Griffin -> india pale ale (IPA), refermentat in sticla, aramie.

Cina va avea loc vineri 4 noiembrie 2016 ora 19:30, la ETC STUDIO – Str Emil Racovita 37
Costul acestei cine consideram ca valoreaza 100 lei/ persoana iar portiile vor fi servite succesiv, in ordinea prezentata. Preparatele culinare cantaresc intre 150-250 gr. iar berea va fi servita in sticle fiecarei persoane in parte cu un pahar corespunzator.
Pentru rezevarea unui loc te rugam sa ne contactezi la 0744369825 Odorhean Flaviu ([email protected]) sau 0725313861 Craciun Nicolae ([email protected]).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!