Concerte

Carbon @ Urania Palace

CARBON revine în Cluj cu un CONCERT ANIVERSAR, ce încununează cei 20 de ani de activitate muzicală, unde veți auzi live piese alese din toată discografia și colaborările cu alți artiști.

Pe scenă va fi asistat la pupitru de Slim Rocka, un binecunoscut DJ din Cluj.

În deschidere Vali Ratiu, Alexandu și Jackstar.

Mc-ul Carbon a.s. NarcoBranco și-a început activitatea în hip hop-ul românesc în anul 1997, alături de trupa Pirats Klan.

Stilul sau de “a scuipa” rime a atras atenția încă de la început, prin modul brutal și tăios, un flow energic și dinamic.

Muzica sa este o mixtură între soundul puternic însoțit de mesaje sociale, concepte filosofice, experiențe de viață și lirism poetic.

Având la activ aproximativ 200 de piese, pe care și-a făcut apariția, Carbon este un MC reprezentativ pentru cultura hip hop underground din România, colaborând cu numeroși artiști: Cedry2k, CTC, Bitza, Guess Who, Ombladon, Nwanda, Aforic,raku, Adrian Despot, 2012, Grupul de Rezistența, Haarp Cord, Omu Gnom și alții.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 24

24 Ianuarie 2019 la Cluj-Napoca

24 January, 9:00 am - 9:00 pm
Thu 24

Beluga Signature Tasting

24 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 24

Sisters Stories: Bowie

24 January, 6:00 pm - 25 January, 12:00 am
Thu 24

Atelier C | Pictură pe ceramică

24 January, 6:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC