Târguri

The Romanian International University Fair @ Sala Polivalentă

Romanian International University Fair – RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Sud-Estul Europei.

Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 15 țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale.

Ediția a XX-a a târgului internațional de universități RIUF reunește, în Cluj-Napoca, peste 70 de universități din România și din străinătate, precum și școli de limbi străine sau ONG-uri studențești, pentru a le oferi vizitatorilor o imagine completă asupra oportunităților educaționale pe care le pot accesa.

În plus, vizitatorii RIUF vor avea ocazia să participe şi la conferinţa RIUF YouForum, unde vor fi prezenţi peste 30 de speakeri printre care şi Bogdan Bob Rădulescu (Epic Show), Cornel Hoza (Beard Brothers), Andrei Ţigănaş (IAA Young Professionals), Bogdan Pandea (Captain Bean).

Peste 20 de ateliere practice, sesiuni de discuţii şi prezentări ale universităţilor din Marea Britanie, Germania, SUA, Franţa, Olanda, Danemarca.

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 20

Muzeul Păpușilor. Personajele Commediei dell’Arte

9 May, 12:00 am - 26 May, 12:00 am
Mon 20

Expoziție Elena Ilash / Flora Sopa

16 May, 12:00 am - 28 May, 12:00 am
Mon 20

Eveniment lansare Culturepreneurs 2019

20 May, 4:00 pm - 9:00 pm
Mon 20
Mon 20

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.