The Beat – aniversare 5 ani @ Cinema Florin Piersic

Home $ Articole $ The Beat – aniversare 5 ani @ Cinema Florin Piersic

by | May 11, 2017 | Articole

Școala de muzică The Beat sărbătorește anul acesta 5 ani de la înființare. Vom marca aceast an important printr-un concert aniversar major care va avea loc în data de 18 mai 2017 orele: 18:30 la Cinema Florin Piersic, pentru care pregătim cele mai intense momente muzicale.

“Prin organizarea acestui eveniment dorim să împărtășim cu publicul larg, iubitor de muzică, bucuria și experiența dobândită în decursul celor 5 ani plini cu amintiri superbe, alături de oameni frumoși și talentați”, declară Ligia Popa, profesor și membru fondator al Școlii de muzică The Beat

Momentele artistice din cadrul concertului vor fi susținute de trupele Vision, Catch-up, The Piano Girls, Alligators, Antik și multe altele, dar și de soliștii școlii noastre.
Marius Popa, profesor și membru fondator al Școlii de muzică The Beat, declară: „Împreună cu Ligia am pornit acum 5 ani de la o idee simplă, de la dorința de a promova și ajuta micile talente să învețe muzică într-un mediu plăcut și printr-un stil de predare diferit de cel prezent în școlile de stat. Această dorință a ajuns la maturitate și ne bucurăm nespus de mult să vedem și să ajutăm în dezvoltarea pe plan muzical a copiilor. Așteptăm publicul în număr cât mai mare să se bucure împreună cu noi de acest eveniment.”

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!