Sukoshi Miru @ Cinema Dacia

Home $ Cinema $ Sukoshi Miru @ Cinema Dacia

by | Jun 6, 2017 | Cinema, Expozitii

Cinema Dacia din cartierul Mănăștur Cluj-Napoca va găzdui în data de 12 iunie 2017 la ora 18:30 vernisajul expoziției de pictură „Sukoshi Miru”. În traducere „Doar o privire”, expoziția va aborda teme precum fereastră, măr, arborele vieții, flori, în interpretarea fiecărui artist.

În continuarea déjà binecunoscutelor expoziții „Pictăm pentru Melinda”, de această dată avem onoarea de a picta alături de dânsa. Expozitia este dedicată profesoarei Melindei Farkas, profesor de pictură- educație plastică la Școala Populară de Artă „Tudor Jarda” Cluj-Napoca și la Liceul Teologic Reformat, și are ca scop final susținerea acesteia.

Pe simeze veți putea admira lucrări semnate de :

Adina Tart
Adriana Sakurai
Aida Pop
Alina Jitari
Camelia Farcas
Daniel Cosma
Dorina Gliga Graur
Flavius Miteuan
Lavinia Baciu
Melinda Farkas
Mihaela Pocol
Sandaria
Simona Harastasan
Teodora David
Violeta Pop

Această inițiativă a luat naștere din dorința de a oferi sprijin Melindei Farkas într-un moment dificil al vieții dânsei și are potențial caritabil. Doamna profesoară suferă de sindromul Guillain Barre, o boală neurologică rară, care necesită o recuperare îndelungată și foarte costisitoare. Dacă dintre dumneavoastră veți dori să contribuiți financiar, veți putea face acest lucru prin achiziționarea ulterioară a lucrărilor preferate.

Vernisajul expoziției colective „Sukoshi Miru” va avea loc în 12 iunie 2017 ora 18:30, la Cinema Dacia Mănăștur (Strada Bucegi 11)
Programul artistic va fi susținut de:
ANTAL Zsuzsanna – soprană, masterand
BIRÓ Anna – soprană, student an I.
LŐRINCZ Norbert – bas, student an I.
VIDÁM Richárd Adalbert – pian, student an I

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 12 – 30 iunie 2017.

Vă așteptăm cu drag!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!