5 vendori care nu te vor dezamăgi la #ElectricCastle

Home $ Articole $ Recomandări $ 5 vendori care nu te vor dezamăgi la #ElectricCastle

by | Jul 15, 2017 | Recomandări

Da, e all fun and dance la Electric Castle, mai ales că vremea ţine cu noi. Tocmai de asta parcă ne vine mai des să vizităm zona de foodcourt, cu vendori cu mâncare şi băuturi. Pentru că în ziua 0 am plecat de acolo cu o mare dezamăgire în stomac după ce am mâncat un burger electric de la nu zic cine, m-am gândit să fac o listuţă cu locuri la care merită să vă opriţi. Let’s see…

Am fost mai mult decât fericită să zăresc de la o distanţă considerabilă food truck-ul colorat de la Cimbru. Dacă aţi văzut în ziua 0 o fata alergând bezmetic spre ei, eu eram. Atât de mult îmi place carnea de vită pe care o prepară Chef Nicu, încât am început să-mi pun întrebări serioase legate de ce voi face toată iarna fără el. Sincer, sper să-l mai văd cu maşinuţa şi pe la alte evenimente vara aceasta. Se poate, please?

Tagliata e prima pe lista de recomandări, dar nu cumva să plecați de la festival fără să încercați și cartofii de Viișoara.

La Street Food Festival-ul care abia şi-a strâns băgăjelul de la Cluj m-am îndrăgostit de pizza de la Camionetta, deci imaginaţi-vă extazul meu când m-am oprit aseară fix în dreptul lor, neştiind că vor fi acolo. Au doar 4 tipuri de pizza, mie mi se par suficiente cât să mă pună pe gânduri pentru că nu ştiu pe care să o aleg. Am devorat una aseară, bineînţeles. De mine râd toţi prieteni că-mi zic că toată lumea s-a dus la Electric pentru alcool, şi numai eu sunt disperată după mâncare. But I don’t give a fu*k about what they say, all I care about is pizza!

Vera #Margherita with mozzarella fior di latte #camionetta #pizza #electriccastle

O postare distribuită de Camionetta (@camionettapizzeria) pe

Aseară era să fur un calamar din porţia unui străin. Poate aşa s-ar fi învăţat minte şi nu ar mai fi ridicat în slăvi ce mănâncă el în asemenea hal. Şi a mai spus şi „ia şi cu sos”. Ioooooooi. De Drunken Squid am auzit pentru prima dată tot la Street Food Festival, dar am vrut să încerc prea multe şi n-am avut timp chiar de toate. Dacă aveţi poftă de ceva bun, proaspăt, aici trebuie să vă aşezaţi la coadă.

Day 2• EC • @electriccastle 5 #drunkensquid #bontidacastle #calamari #festival# #instapics #instafood

O postare distribuită de Drunken Squid (@drunkensquid.ro) pe

Lângă copacii cu beculeţe, în spatele castelului, s-ar putea să găsiţi o surpriză dulce. Vafe, preferatele voastre, de la Delicii pe Roți. Dulci, pufoase, crocante, ummm, recunoaşte-ţi că vă mai loveşte o poftă de desert între momentele artiştilor voştri preferaţi. E ok , we are all the same.

Bineînţeles că e nevoie şi de o cafea once a day pe timp de festival. Oricât de mult ne-am dori să fim în priză timp de cinci zile, nu putem funcţiona fără somn. Dar putem încerca. Personal, aş alege oricând o cafea în locul unui energizant, aşa că m-am bucurat să-i văd pe cei de la STEAM Coffee, veniţi alături de prietenii de la Kofi ti. Mai ales că au şi cold drinks în meniu. Îi găsiți la Booha Mansion, chiar în dreapta panoului cu mesaje.

See you there!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!