7 lucruri pe care să le faci săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 7 lucruri pe care să le faci săptămâna aceasta în Cluj

by | Nov 6, 2017 | Articole

Rise and shine, sleepyheads! O nouă săptămână, noi planuri de atac. Mai jos citiți propunerile noastre, cărora sperăm să le adauge natura mult soare, iar voi să le completați cu zâmbete și energie molipsitoare. Începem.

Luni, adică azi, și haideți să trecem peste partea în care ne plângem că a trecut super-mega-repede weekend-ul că deja a devenit overrated, puteți să vă bucurați de soare și să descoperiți un loc nou în Cluj. Desigur că puteți lua orașul la pas dar, și mai bine ar fi să citiți articolul de aici, în care noi am adunat mai demult câteva ”comori” ascunse, niște locuri ferite de privirile curioșilor. Eu mă străduiesc de mult timp să ajung în Turnul Bisericii Sfântul Mihail, dar niciodată n-am avut noroc să-l prind deschis. Mai încerc, nu renunț.

Marți, cum deja sunteți mai ancorați în lumea reală și ați reușit să vă treziți de-a binelea, vă propunem o întâlnire artistică cu cei de la Festivalul Temps d’Images, ca să aflați dacă discursul mai are vreo legătură cu realitatea. Programul lor este unul extrem de divers, iar în ziua de 7 noiembrie aveți de ales între două filme (FC Roma, de KineDok, la Tranzit House sau Film pentru prieteni, în regia lui Radu Jude, la White Cuib, ambele de la ora 17.30) și două piese de teatru (Țuhaus, al regizorului Lorand Maxim, în Sala Studio de la Fabrica de Pensule, ora 19 și Cine a omorât-o pe Szomna Grancsa, regia Mihai Lukács, ora 21, Zug.zone). Cel din urmă spectacol va fi urmat de o discuție cu artiști.

White Cuib planing for the future #futureplans #Cluj #space #whitecuib

A post shared by White Cuib (@whitecuib) on

Miercuri, e timpul să preiei controlul. Mulți zic că nu există așa ceva ca astenia de toamnă, însă trebuie să recunoaștem că există ceva în aer care ne taie tot cheful și ne-a transformat pe toți în zombie. Inițial am crezut că e pentru Halloween, ca să intrăm și noi în spiritul sărbătorii, însă acum ce să mai zicem? Propun să nu lăsăm toată viața să treacă pe lângă noi și să ne creștem ușor nivelul de adrenalină din sânge, conștient și intenționat, mergând la Buggy – Zone: Offroad Karting & Drifting. Poți să mergi singur sau poți lua un prieten, sunt două piste amenajate, iar 20 de ture costă 35 RON pentru o persoană și 40 RON pentru două. Locația este lângă terenul WarZone paintball și airsoft.

Joi ne susținem echipa și vizualizăm un ”spectacol” de fotbal. Nu glumesc, doar știți că fotbaliștii mereu fac spectacol. Tricolorii vor disputa un meci amical pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca împotriva reprezentativei Turciei, începând cu ora 20:15. Biletele se încadrează între 20 și 50 de lei, 250 lei dacă doriți să stați la VIP.

#HaiRomania

A post shared by Echipa Nationala a Romaniei (@echipanationala) on

Vineri, e cu #Storytelling și #Techno. Interesantă combinație, right? Cornel Hoza, președinte și membru fondator Beard Brothers, vine pe 10 noiembrie, la Napoca Avenue, să povestească despre provocările întâmpinate, campaniile de succes și toată munca depusă în acești ani de Beard Brothers. Intrarea este liberă, so come and be inspired. Și pentru că e început de weekend înainte de toate, nu uitați să faceți o mică (vorba vine) oprire la Club Midi, unde Paco Osuna, K!D Chriss, Paul K și RQZ vor arunca săgeți dansante pe ring toată seara, posibil cu prelungiri spre dimineață. Noi avem și concurs cu invitații, așteptăm să ni le luați.

❌love back❌ #midiX #ClubMidi

A post shared by Club Midi (@clubmidi) on

Sâmbătă nu va fi o zi deloc ușoară. Avem Street Food, concert de pian într-un print house și maraton de spoturi publicitare. Pe strada Molnar Piuariu vor fi parcate câteva food truck-uri, ca un teasing pentru ediția specială de Crăciun, și în plus vine și DigitaLove, căci mâncare fără muzică nu se poate. După ce ne-am umplut burticile, ne prezentăm la Daisler Print House, pentru că ajunge în sfârșit și la Cluj mult așteptatul Classic Unlimited, cu pianistul Bogdan Vaida în centrul acțiunii. Intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile. Există un bilet neobligatoriu, iar fiecare persoană alege care e suma pe care o achită. Atenție însă, rezervarea este obligatorie. De aici plecăm la Noaptea Devoratorilor de Publicitate, ca în fiecare an, la Cinema Florin Piersic.

Food lovers from #albaiulia come and #taste some amazing #streetfood ? #streetfoodrevolution #food #streetfoodlifestyle #foodtrucks

A post shared by Street Food Festival (@streetfoodfestivalromania) on

Duminică, încheiați săptămâna cu un concert SoNoRo, adică cu o reprezentație în cadrul Festivalului Internațional de Muzică de Cameră. Începând cu ora 19.00, la Auditorium Maximum sunteți așteptați de muzica lui Camille Saint-Saëns, Gabriel Fauré, Darius Milhaud și George Enescu, care vă va oferi imboldul perfect pentru a o lua de la capăt într-o lume în care domnește imprevizibilul. Prețul unui bilet este de 30 lei pentru adulți, 15 lei pentru studenți.

Unde ne vedem săptămâna aceasta în Cluj?

featured image via @iamkrnls

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!