Restaurante cu parcare proprie în Cluj

Home $ Articole $ Restaurante cu parcare proprie în Cluj

by | Jan 12, 2018 | Articole, Restaurante

În momentul în care devii șofer în Cluj, prima întrebare pe care ți-o vei pune când va trebui să ieși din casă e ”Am unde parca acolo?” De cele mai multe ori răspunsul e unul negativ și urmează câteva momente de frustrare, gânduri negre, căutări pe Waze să vezi unde-i cea mai apropiată parcare. Vezi că-s 5 minute de mers pe jos și decizi să iei un taxi, iar la un moment dat concluzionezi că degeaba ai mașină. Mai ales dacă singura parcare pe care știi să o faci e cu fața…

Dacă și voi vă chinuiți cu aceeași problemă și funcționați pe baza devizei ”If I have to parallel park, do not invite me”, am pregătit o listă cu câteva localuri din oraș care au parcare proprie.

Probabil multora dintre voi le-a venit în minte doar Livada când au citit titlul articolului, așa că merită să începem cu ei. Chiar dacă nu au foarte multe locuri de parcare, cumva ne-am obișnuit să găsim aici nu doar cele trei lucruri pe care promit și promovează, mâncare bună, vinuri fine și muzică de calitate, ci și acest plus care câteodată face o diferență uriașă: să poți veni liniștit cu mașina până la ușa restaurantului, să-ți porți bluza aia elegantă, dar incredibil de subțire pentru că doar te dai jos din autoturism și intri la căldurică, nu mai trebuie să vii 3 străzi pe jos. Puteai să vii pe jos și de acasă dacă voiai să mergi atâta prin frig…

Dar de Hugo The Office știați? Ce-i drept, e parcarea care aparține de clădirea The Office și se percepe o taxă de 3 lei / oră, dar măcar e acolo, fix lângă ei. Și știm că tot căutați motive să treceți pe la ei de ieri, de când am publicat articolul cu câteva preparate care ne-au făcut cu ochiul din noul lor meniu. Voi doar alegeți momentul zilei când doriți să mergeți, nu uitați că între 11.30 și 16 funcționează și un sistem de servire de tip self-service, așa că efectiv puteți petrece doar o oră în restaurant și nu trebuie să vă faceți griji pentru costul parcării.

Hugo The Office. #whenincluj #clujing

O postare distribuită de Andreea BumBum (@andreeabumbum) pe

Lunchbox Mărăști, pe lângă faptul că este cel mai spațios spațiu Lunchbox, cu o capacitate de aproximativ 100 de persoane, au și mult căutata parcare proprie. Fie că aveți birou în apropiere sau doar căutați un loc în zonă unde să luați prânzul, aici aveți suficiente opțiuni cât să găsiți ceva pe placul vostru. În locația aceasta funcționează doar în intervalul orar 11.00 – 15.00, #casăștiți.

Salata avignon

A post shared by LunchBox (@lunchbox.cluj) on

Restaurantul italian DaVinci ar fi o altă opțiune. Având un specific mediteranean și cu preparate pe bază de fructe de mare, locul este ideal pentru serile liniștite când vreți să fugiți de luminile și euforia orașului, fiind localizat în cartierul Bună Ziua. Veți găsi numeroase locuri de parcare, un longe primitor, dar și o terasă verde ce oferă o priveliște superbă asupra zonei, mai ales în sezonul cald. Știind că grija cu parcarea ne-am luat-o de pe cap, deja ne gândim ce am mânca. Noi ne-am desfăta cu o porție de Tortellini burro e salvia, voi?

Dacă vă doriți neapărat să mergeți într-o locație relativ centrală, puteți alege restaurantul Fragment, care este lângă Cluj Arena, pe Aleea Stadionului, nr. 2. Dacă nu ați fost până acum, veți fi cu siguranță plăcut surprinși, întrucât mâncarea este pe măsura așteptărilor, iar atmosfera de acolo completează perfect o seară în oraș. Muzică jazzy, servire rapidă, loc de parcare. Ce ai putea cere mai mult? O companie plăcută probabil, dar asta intră în atribuțiile voastre.

Și la Klausenburger ar mai fi o idee, dat fiind faptul că acolo puteți folosi parcarea de la Central în urma achitării unei taxe. La fel de bine, dacă mergeți la Chop Urban Grill și Marty Plaza, puteți lăsa mașină în parcarea de la Platinia Shopping Center. Și dacă tot le-am pomenit pe acestea, vă putem reaminti că în cazul în care nu găsiți parcare niciunde, sigur este un loc liber la VIVO sau la Iulius Mall, iar în ambele aveți zona de food-court, precum și cele două restaurante Marty și Hanul Dacilor (Iulius Mall).

Ce alte restaurante cu parcare proprie mai cunoașteți? Sau niște ponturi prin apropierea lor măcar…?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!