Rockstadt Extreme Fest 2018

Home $ Festivaluri $ Rockstadt Extreme Fest 2018

by | Feb 9, 2018 | Festivaluri

Dupa ce in 2017 am stabilit un nou record, Rockstadt Extreme Fest revine in 2018, de aceasta data mai mare si mai puternic!

Ajuns deja unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est, editia din 2018 isi propune sa ofere publicului un festival mai mare, mai divers, mai grandios.

Rockstadt Extreme Fest 2018 va avea loc in perioada 2-5 august, in aceeasi locatie a Terenului de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov, spatiu unde zeci de formatii internationale vor concerta pe parcursul a 4 zile in cadrul celui mai iubit si apreciat festival de muzica extrema din Romania.

La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, promitem ca editia din 2018 va fi cel putin la fel de puternica ca cea aniversara, cu siguranta vom avea surprize pregatite, trupe in premiera in Romania si un line-up la fel de variat.

Primii artiști confirmați: Obituary, Powerwolf, Converge, Dying Fetus, Enslaved, Metal Allegiance, Septicflesh, Brujeria, Belphegor, Ingested, Bucovina, Misery Index, Dust Bolt, Gutalax, Full of Hell, Kurokuma, Get the shot, Obscure sphinx, Dirty Shirt and Ansamblul Folcloric Național Transilvania, Kistvaen, E-AN-NA, Infest, Impure Wilhelmina, Fleshless, The Royal, Of Virtue ++

 

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!