fbpx

15 evenimente cu intrare liberă la care poți merge în perioada următoare

by | Feb 12, 2018 | Articole

Perioada următoare aduce diverse ocazii pentru oferirea unor cadouri. Vine Ziua îndrăgostiților, apoi 1 martie și 8 martie. Să nu mai spun că, de când s-au anunțat primii artiști care vor urca pe scenele festivalurilor vara aceasta, e clar că trebuie să punem bani deoparte. Iar ca sa fii sigur că ieși din casă, dar nu cheltui mulți bani, îți propunem o listă cu evenimente care nu necesită taxă de participare. Feel #free to join.

Cluj-Napoca Smart City Meet-Up #6

Ce înseamnă un oraș smart? Tu ce măsuri ai lua în Cluj pentru a deveni smart? Aceste întrebări își caută răspunsul în cadrul Cluj-Napoca Smart City Meet-Up, ce are loc la Cluj Hub. A șasea ediție Cluj-Napoca Smart City Meet-Up are loc în 13 februarie și sunt așteptați toți cei ce doresc să își exprime punctul de vedere în legătură cu orașul în care trăiesc.

Cu pași înceți dar siguri, ne facem bagajele și ne mutăm la o nouă locație. Unde? Undeva cu o priveliște faină. Și centrală. 👀#ClujHubLife

Publicată de ClujHub pe Miercuri, 27 septembrie 2017

Atelier de pictură pe ceramică

În Ceramic Cafe se desfășoară o serie de ateliere prin care poți să te lași purtat de firea ta creativă pentru a da viață unui obiect din ceramică. Tot ce trebuie să plătești la acest atelier e obiectul pe care dorești să-l pictezi. De restul, de la culori, la ardere, se ocupă organizatorii. Dacă îți surâde ideea, trebuie să știi că următorul atelier va fi în 14 februarie.

Setul de ceai este pregatit pentru pictat. Culorile sunt pregatite. Ceaiul miroase a toamna. #CeramicCafe #picturapeceramica #whyweloveitsomuch

Publicată de Ceramic Cafe pe Joi, 19 octombrie 2017

Lecturi în Atelier

Dacă te întrebai cum ar fi să îl întâlnești pe cel care reușește să te transpună într-un alt univers prin cuvinte, acum ai ocazia. Pentru iubitorii de lectură, în Atelier Cafe au loc periodic ateliere de lectură prin care ai prilejul de a-i cunoaște pe autori și de a le pune întrebări. Seria se numește Lecturi în Atelier și își propune să pună în lumină scriitorii. Urmărește-le pagina, ca să fi sigur că nu ratezi următorul eveniment.

Publicată de Lecturi în Atelier pe Luni, 6 martie 2017

Movie Night

Cum să închei mai bine o zi decât cu râsete? ScoutHouse îți propune un film care să smulgă câteva zâmbete de pe buze, dar și să îți reamintească câteva lucruri importante. Iar ca seara să fie chiar mai reușită, va avea loc o tombolă. Pentru participarea la tombolă va fi necesară o donație de 5 lei. Când? În 15 februarie. Unde? La ScoutHouse. Găsești evenimentul aici.

Publicată de ScoutHouse pe Sâmbătă, 23 septembrie 2017

Quiz Night

Poți să îți testezi cunoștințele și să ieși în oraș în același timp, participând la un Quiz Night. Ia-ți prietenii, formați o echipă și răspundeți la întrebări de cultură generală. Și nu uita că telefoanele mobile sunt interzise pe parcursul jocului. Ai mai multe opțiuni în ce ceea ce privește locurile în care se desfășoară Quiz Night-uri, iar premiile diferă. Poți să participi la Urania, Karolina Pub, Zorki Photo Cafe, N8 Coffe & Social AffairsMakeba sau la Doamna T, unde deja s-au anunțat datele pentru următoarele ediții.

Publicată de Doamna T pe Duminică, 28 ianuarie 2018

Expoziția Stația Spațială Internațională

Pasionații de astronomie au ocazia până în 16 februarie să viziteze o expoziție prin care să afle mai multe despre Stația Spațială Internațională și despre Thomas Pesquet, astronautul ce a desfășurat experimente în această stație, în condițiile lipsei de gravitație. Dacă ți-am trezit curiozitatea, vizitează expoziția până în 16 februarie la Institutul Francez.

Publicată de Institut Français de Cluj pe Joi, 1 februarie 2018

CreativeMornings Cluj

CreativeMornings se adresează creativilor dintre noi printr-o serie de discuții ce au rolul de a ne ajuta să ne dezvoltăm, să fim motivați și să cunoaștem persoane noi. Ziua bună se cunoaște de dimineață, așa că poți să o începi cu brio. Luna aceasta evenimentul va avea ca temă curiozitatea, și se va desfășura în 16 februarie la Cluj Hub.

Our dear friends from CreativeMornings Cluj have some newsWe are very excited to announce the guest speaker for our…

Publicată de ClujHub pe Luni, 5 februarie 2018

Weddfest

Atunci când ziua nunții se apropie, trebuie făcute multe alegeri: designul rochiei miresei, costumul mirelui, florile, decorul, tortul și multe altele. Ca să îți faci procesul de luare a deciziilor mai ușor, ai o gamă variată de oferte la cel mai mare târg de nunți din Transilvania, Weddfest, ce are loc în perioada 16-18 februarie la Sala Polivalentă.

https://www.facebook.com/WeddFest/photos/gm.852015174958016/1780995945253133/?type=3&theater

Târgul de Turism Touristica

Eu una deja mă gândesc la vară și la o vacanță. Și sigur nu sunt singura. Poți deja să îți faci planurile pentru vacanță la Târgul de Turism Touristica, ce va avea loc în perioada 16-18 februarie la VIVO Cluj-Napoca.

https://www.facebook.com/VIVOClujNapoca/photos/a.413016840099.207593.68634070099/10155755931675100/?type=3&theater

Recital Cameral

Dacă ești iubitor de muzică clasică te poți bucura de sonate de Beethoven sau Ravel în cadrul unui recital cameral susținut de Sonia Vultur (vioară) și Diószegi Benjámin (pian). Acesta va avea loc în data de 17 februarie la Academia de Muzică “Gheorghe Dima”.

Recital cameral – Cvartetul TransilvanMarţi, 12 decembrie 2017, ora 19Sala Studio a Academiei de Muzică „Gheorghe…

Publicată de Filarmonica de Stat Transilvania pe Joi, 14 decembrie 2017

JamZug

Muzica e cea mai ușoară modalitate de a comunica sentimente. Iar când mai mulți muzicieni se întâlnesc și lucrează împreună, apare magia. Asta își propune și JamZug, seria ce are loc la ZUG.zone. Următoarea întâlnire va avea loc în 19 februarie, deci pregătește-ți instrumentele și voia bună pentru eveniment.

Publicată de ZUG.zone pe Vineri, 26 ianuarie 2018

The Cremaster Cycle

The Cremaster Cycle e reprezentat printr-o serie de 5 filme în care sunt îmbinate sculpturi, fotografii, desene și cărți realizate de Matthew Barney. În filme sunt asociate procese biologice cu biografia, mitologia și geologia. Următoarea proiecție va avea loc în 4 martie  la Urania Palace. Găsești și celelalte date ale proiecțiilor aici.

Publicată de Urania Palace pe Joi, 1 februarie 2018

Club de Carte

Dacă cititul e o prioritate pentru tine, Clubul de Carte Cluj e un loc în care poți să împărtășești descoperirile tale dintre pagini sau să afli alte perspective în ceea ce privește universurile din cărți. Următoarea carte abordată va fi Povestea slujitoarei, un roman distopic, de Margaret Atwood. Eu am văzut serialul realizat după acest roman și m-a intrigat și înfuriat în același timp. La eveniment se va dezbate și preferința dintre carte și serial, așa că mai ai timp să citești cartea și să vizionezi serialul dacă nu ai făcut-o deja, pentru că întâlnirea va avea loc în data de 12 martie la Bookstory.

Publicată de Educația sexuală și relațională pe Duminică, 14 ianuarie 2018

Târgul de Călătorii, Eveniment de turism și lifestyle

În Cluj întâlnim interes pentru artă tot mai mult în rândul tinerilor, iar când vine vorba de călătorit, sunt sigură că fiecare a avut cel puțin o călătorie pe care nu o uită. Cele două se combină într-un eveniment ce va avea loc în perioada 16-18 martie la Muzeul de Artă Cluj.

Publicată de Targul de Calatorii – Tourism & Lifestyle pe Marţi, 23 ianuarie 2018

RIUF

Dacă îți faci planuri să începi studii superioare sau să le continui și te tentează să o faci la o universitate din afara țări, atunci RIUF este un târg la care trebuie să mergi. Vei afla aici informații despre admitere, modul de desfășurare al programelor și tot ce e necesar ca să aplici la o universitate potrivită pentru tine. Târgul va avea loc în 20 martie la Sala Polivalentă în intervalul orar 10-16.

Publicată de RIUF – Romanian International University Fair pe Miercuri, 6 decembrie 2017

Tu la care dintre aceste evenimente te gândești să participi?

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This