Stiri

Deschidere Leasing Automobile Cluj

(P)

Leasing Auromobile, cel mai mare showroom de auto rulate din Romania a deschis sambata (10 martie) si la Cluj in Strada Traian Vuia nr. 182 A.

Cu acest showroom, al treilea dupa cel de la Galati si Arad, dorim sa venim in intampinarea clientilor din centrul tarii cu serviciile premium pe care le oferim la achizitionarea unui autovehicul rulat prin Leasing Automobile. Pe langa o gama diversificata de marci comercializate din care mentionam Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Volvo, Jaguar, Range Rover , echipa noastra vine in sprijinul clientului si cu o serie de servicii prin care doreste sa ridice standardele pietei de auto rulate, servicii cum ar fi: Consultanta Leasing/Credit, Livrare gratuita oriunde in tara, Garantie extinsa pana la 2 ani, Asistenta rutiera gratuita 1 an, Kilometri certificati,Certificat de buna functionare cat si Revizie gratuita la predare automobilului achizitionat. Cea mai mare schimbare pe care am impus-o pe piata de profil a fost ideea de showroom, un spatiu primitor si dotat la standardele pietei de automobile noi. In politica firmei abordam clientii cu respect, promptitudine si intotdeauna ne adaptam la cerintele acestuia. Suntem intr-o continua expansiune si inbunatatire a serviciilor pe care le oferim, acestea facandu-se pe baza feedback-ului primit de la clienti cat si din urma cercetarilor pe care le efectuam periodic in domeniul pietei de auto rulate. De aceea urmatorul pas este deschiderea Showroom-ului din Bucuresti la care lucram deja, acesta din urma fiind al patrulea showroom Leasing Automobile din Romania.

ClujLife - Te scoate din casă

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 24

24 Ianuarie 2019 la Cluj-Napoca

24 January, 9:00 am - 9:00 pm
Thu 24

Beluga Signature Tasting

24 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 24

Sisters Stories: Bowie

24 January, 6:00 pm - 25 January, 12:00 am
Thu 24

Atelier C | Pictură pe ceramică

24 January, 6:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC