Articole, Recomandări, Sport

4 locuri unde îți poți duce bicicleta la reparat

Cluj-Napoca este unul dintre orașele de care m-am îndrăgostit la prima vedere, însă, odată ce am început să locuiesc aici, mi-a fost foarte dificil să mă obișnuiesc cu aglomerația și cu zumzetul continuu al mașinilor. Cu timpul, am aflat că nu doar eu trec prin această problemă, ci mai sunt și alții care se plâng de trafic și se enervează când semaforul parcă nu se mai face verde.

Ei bine, acum că a venit vremea frumoasă, există o soluție benefică pentru sănătate, prin care poți ajunge dintr-o parte în alta a orașului: mersul pe bicicletă. E timpul să ștergi bicla de praf și… să pedalezi! Dar ce faci dacă, exact atunci când voiai să o pui în funcțiune, observi că ar avea nevoie de mici reparații? Nimic mai simplu. Dai fuga la unul dintre cele patru service-uri pe care le recomandăm mai jos.

Puremotion

Situat în zona centrală, Puremotion este locul în care echipa te primește cu mult entuziasm și este pregătită să îți ofere servicii de calitate. Fie că dorești să achiziționezi echipamente, accesorii, piese, sau o nouă bicicletă, aici le găsești pe toate. În plus, magazinul funcționează și ca service. Pentru o revizie vei plăti între 30 lei și 450 lei, în funcție de necesități. Dacă, în schimb, tot ceea ce ai nevoie este să îți fie umflate roțile sau anvelopele, ori să ți se monteze mansonul sau soneriile, atunci beneficiezi de gratuitate. Lista completă de prețuri o poți vedea aici.

Adresă: Calea Moților, nr. 62

Orar: L-V: 11.00-20.00, Sâmbătă: 10.00-14.00, Duminică: închis

Contact: 0364 736 043 / 0737 073 073

 

Almost closing time 🙂

A post shared by Puremotion (@puremotionshop) on

Bikepoint

Bicicleta poate fi cel mai bun prieten alături de care să pornești într-o aventură de cunoaștere a cartierelor din oraș. Oricând ai nevoie de câteva momente în care să explorezi în liniște zonele mai puțin cunoscute ale Clujului, poți să dai o tură prin Grigorescu, despre care se spune că ar fi cel mai pașnic cartier. Unde mergi dacă, în timpul călătoriei, bicicleta se defectează senin? Bikepoint este unul dintre cele mai apropiate service-uri. Serviciile sunt diverse, la prețuri convenabile. Astfel, înlocuirea de anvelope, de camere, sau montarea unui lanț, costă 5 lei fiecare. Mai multe detalii găsești aici.

Adresă: Bulevardul 1 decembrie 1918, nr 98, cartier Grigorescu

Orar: L-V: 10:00-18:00, S-D: închis

Contact: 0753 694 647

 

Trek Session 8 ready to race #mybikepoint #fastbikesforfastpeople

A post shared by myBIKEpoint (@mybikepoint) on

Bike44

Bike44 este un alt loc de unde îți poți achiziționa o bicicletă sau diverse accesorii și echipamente pentru aceasta. Totodată, ești întâmpinat și de o echipă de specialiști care sunt pregătiți să îți repare, în cel mai scurt timp, orice defecțiune. O înlocuire de cameră costă 10 lei, la care se adaugă și costul camerei în funcție de dimensiune. Dacă dorești o revizie, cea sumară costă 55 lei, iar cea complexă poate să ajungă la 360 lei, în funcție de cele necesare. Cea mai bună parte este aceea că, în timpul în  care echipa are grijă de bicicleta ta, tu te poți relaxa la cafeneaua service-ului.

Adresă: str. Salcâmului, nr.37

Orar: L-V: 11:00-19:00, S-D: închis

Contact: 0733 566 535

 

Bike Addict

Trebuie să recunoști, bicicleta te-a ajutat de foarte multe ori să ajungi la timp la o întâlnire și să eviți aglomerația. Tocmai de aceea, merită îngrijită cu o foarte mare atenție. Dacă niciunul dintre service-urile propuse mai sus nu sunt aproape de tine sau nu te-a convins oferta lor, atunci noi mai avem o recomandare: Bike Addict. Locul este unul cald și primitor, iar bicicleta ta îți va mulțumi pentru clipele în care specialiștii se vor îngriji de micile (sau marile) sale defecțiuni. Schimbarea unei camere te va costa 10, înlocuirea unui lanț 15 lei, iar o revizie completă, 150 lei.

Adresă: Calea Manastur, nr. 33

Orar: L-V: 10:00-19:00, Sâmbătă: 10:00-15:00, Duminică: închis

Contact: 0771 692 421

 

Acum știi la cine poți apela în caz de urgență. Dacă dorești să schimbi cu totul bicicleta și să achiziționezi una mai cool, poți încerca modelele create de Reborn Bicycles. Acestea sunt asamblate cu ajutorul unor componente ce au aparținut unor biciclete vechi, iar rezultatul constă în produse de calitate, personalizate. Admiră-le aici.

 

KTM old roadbike converted to a city commuter . #cityride #blue #gold #pearlwhite

A post shared by Reborn Bicycles (@rebornbicycles) on

O bicicletă nouă poate fi, uneori, destul de costisitoare, dar asta nu trebuie să îți distrugă plăcerea de a pedala în voie când dorești tu. Cu siguranță ai observat prin tot orașul stațiile de unde poți închiria astfel de vehicule. Pentru a avea acces la ele, trebuie să te înregistrezi pe site-ul Clujbike, să îți ridici cardul de la Primărie, iar apoi să te bucuri de cele 60 de minute gratuite în care poți hoinări pe unde vrei.

Voi care considerați a fi cel mai util mijloc de transport în Cluj-Napoca?

ClujLife - Te scoate din casă

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 20

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sat 20

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sat 20

Festivalului Internațional Comedy Cluj 2018

12 October, 8:00 pm - 21 October, 11:00 pm
Sat 20

Comedy Shorts

13 October - 21 October
Sat 20

Zilele Academice Clujene

18 October, 9:00 am - 20 October, 8:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC