3 locuri unde îți poți duce bicicleta la reparat

by | Apr 20, 2018 | Articole, Recomandări, Sport

Cluj-Napoca este unul dintre orașele de care m-am îndrăgostit la prima vedere, însă, odată ce am început să locuiesc aici, mi-a fost foarte dificil să mă obișnuiesc cu aglomerația și cu zumzetul continuu al mașinilor. Cu timpul, am aflat că nu doar eu trec prin această problemă, ci mai sunt și alții care se plâng de trafic și se enervează când semaforul parcă nu se mai face verde.

Ei bine, acum că a venit vremea frumoasă, există o soluție benefică pentru sănătate, prin care poți ajunge dintr-o parte în alta a orașului: mersul pe bicicletă. E timpul să ștergi bicla de praf și… să pedalezi! Dar ce faci dacă, exact atunci când voiai să o pui în funcțiune, observi că ar avea nevoie de mici reparații? Nimic mai simplu. Dai fuga la unul dintre cele trei service-uri pe care le recomandăm mai jos.

Bikepoint

Bicicleta poate fi cel mai bun prieten alături de care să pornești într-o aventură de cunoaștere a cartierelor din oraș. Oricând ai nevoie de câteva momente în care să explorezi în liniște zonele mai puțin cunoscute ale Clujului, poți să dai o tură prin Grigorescu, despre care se spune că ar fi cel mai pașnic cartier. Unde mergi dacă, în timpul călătoriei, bicicleta se defectează senin? Bikepoint este unul dintre cele mai apropiate service-uri. Serviciile sunt diverse, la prețuri convenabile. Astfel, poți apela la ei pentru înlocuirea de anvelope, de camere, sau montarea unui lanț și multe altele. Pentru mai multe detalii, trimite-le un mesaj pe pagina de Facebook sau contactează-i la numărul de telefon 0753 694 647.

Adresă: Bulevardul 1 decembrie 1918, nr. 98, Cartier Grigorescu

Orar: L-V: 10:00-18:00, M: 10:00-17:00, S-D: închis

Contact: 0753 694 647

 

Bike44

Bike44 este un alt loc de unde îți poți achiziționa o bicicletă sau diverse accesorii și echipamente pentru aceasta. Totodată, ești întâmpinat și de o echipă de specialiști care sunt pregătiți să îți repare, în cel mai scurt timp, orice defecțiune. Aici găsești tot ce s-ar putea să-ți dorești atunci când îți duci bicicleta la reparat sub un singur acoperiș: magazin, service de biciclete și cafenea. La ei poți apela nu doar pentru o înlocuire de cameră, spre exemplu, ci și pentru o revizie sumară sau complexă, în funcție de cele necesare bicicletei tale.

Adresă: str. Agricultorilor, nr. 1

Orar: L-V: 11:00-19:00, S-D: închis

Contact: 0733 566 535

 

Bike Addict

Trebuie să recunoști, bicicleta te-a ajutat de foarte multe ori să ajungi la timp la o întâlnire și să eviți aglomerația. Tocmai de aceea, merită îngrijită cu o foarte mare atenție. Dacă niciunul dintre service-urile propuse mai sus nu sunt aproape de tine sau nu te-a convins oferta lor, atunci noi mai avem o recomandare: Bike Addict. Locul este unul cald și primitor, iar bicicleta ta îți va mulțumi pentru clipele în care specialiștii se vor îngriji de micile (sau marile) sale defecțiuni. Aici poți să găsești, în funcție de nevoie, biciclete, piese, accesorii, și service, iar piesele din shop-ul lor pot fi explorate online aici.

Adresă: Calea Mănăștur, nr. 33

Orar: L-V: 10:00-19:00, Sâmbătă: 10:00-15:00, Duminică: închis

Contact: 0771 692 421

 

Acum știi la cine poți apela în caz de urgență. Dacă dorești să schimbi cu totul bicicleta și să achiziționezi una mai cool, poți încerca modelele create de Reborn Bicycles. Acestea sunt asamblate cu ajutorul unor componente ce au aparținut unor biciclete vechi, iar rezultatul constă în produse de calitate, personalizate. Admiră-le aici.

 

O bicicletă nouă poate fi, uneori, destul de costisitoare, dar asta nu trebuie să îți distrugă plăcerea de a pedala în voie când dorești tu. Cu siguranță ai observat prin tot orașul stațiile de unde poți închiria astfel de vehicule. Pentru a avea acces la ele, trebuie să te înregistrezi pe site-ul Clujbike, să îți ridici cardul de la Primărie, iar apoi să te bucuri de cele 60 de minute gratuite în care poți hoinări pe unde vrei.

Voi care considerați a fi cel mai util mijloc de transport în Cluj-Napoca?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This