Articole

5 servicii de catering din Cluj la care poți apela cu încredere

Se dă următorul scenariu: sunteți entuziasmați peste măsură pentru că puneți la cale un eveniment important pentru voi, ați planificat până la cel mai mic detaliu totul și vă doriți ca invitații să se simtă perfect. Știți ce v-ar putea distruge complet și iremediabil acest vis frumos al vostru? Să aveți o mâncare care e departe de a se încadra în categoria ”delicioasă”. Da, de când e lumea și pământul, subiectul mâncării servite este unul sensibil și trebuie acordată o atenție de 10 ori mai mare decât altor aspecte.

Nu-i de glumă cu pretențiile culinare ale oaspeților voștri, motiv pentru care, astăzi vă recomandăm 5 servicii de catering din Cluj la care puteți apela cu încredere.

Cei de la Exclusiv Catering au peste 15 ani de activitate în această zonă, așa că era practic imposibil să nu-i așezăm în fruntea recomandărilor noastre, mai ales că de fiecare dată când am apelat la ei nu ne-au dezamăgit, ia preparatele lor sunt extrem de variate și gustoase. Puteți alege să sărbătoriți un eveniment special în una din locațiile lor, dar dacă aveți deja alt spațiu în minte, veți beneficia de o calitate impecabilă a serviciilor, de asemenea, ei asigurând transportul și servirea preparatelor. Vă pot fi alături și la orice tip de eveniment business – cocktail-uri, coffee break-uri, lansări de produse, inaugurări de sedii, aniversări, seminarii sau conferințe, expoziții sau târguri, petreceri de firmă, întâlniri de business, recepții, dar și în fiecare zi, la locul de muncă, cu masa de prânz. Pentru că sandvișul de acasă nu mai e demult la modă, iar mesele servite în oraș sunt consumatoare de timp, ei oferă catering la locul de muncă. Urmând aceeași idee au creat și meniurile pentru ”Școli și grădinițe”, unde oferă soluții pentru mic dejun, prânz și desert pentru cei mici. Există și opțiuni pentru vegetarieni, desigur, doar v-am spus că vă puteți baza 100% pe ei.

Evenimentul tău poate fi lăsat și în grija celor de la Marty Events, ar fi pe mâini excelente, de asemenea. Cu un mod de prezentare simplu și elegant al preparatelor, aceștia vin cu o ofertă diversificată în fața clienților lor, dând dovadă de punctualitate și profesionalism și răspunzând pozitiv și amabil solicitărilor invitaților. Se pliază pe mai multe tipuri de evenimente, de la petreceri aniversare până la corporate events, formale sau mai puțin formale, oferind întotdeauna mâncare delicioasă, la bază căreia stau ingrediente fresh și locale. Dacă sunteți fani ai cafelei și vă doriți ca aceasta să fie una incredibilă, ați nimerit la furnizorii potriviți, pentru că ei colaborează cu Prăjitoria de Cafea Olivo și pun la dispoziție un coffee bar care va aduce un zâmbet pe fețele tuturor. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Fie că vorbim de evenimente corporate, culturale sau private, vă puteți baza oricând și Expand Catering, care vă oferă pachete personalizate de servicii, adaptate dorințelor și bugetului fiecăruia. Așadar, fie că ai de organizat un botez, o nuntă sau orice fel de petrecere, ei îți stau la dispoziție cu o gamă largă de produse, preparate cu atenție și pasiune. Fii sigur că evenimentul tău va avea un plus de savoare și invitații vor sesiza diferența! Puteți cere o ofertă direct aici.

Cei de la Good Taste se descriu în felul următor pe site-ul lor – ”Gourmet Catering. Party food. Culinary Consultants. Food delivery service”, iar mai apoi lasă pozele să vorbească. Mie mi se pare că spun destul de multe, cel puțin prăjiturile și torturile acelea… pe mine m-au lăsat cu o poftă extraordinar de mare și nu știu dacă e tocmai bine să pășesc așa în weekend. Review-urile lor sunt delicios de privit, oamenii sunt mulțumiți, încântați, și nimeni nu regretă decizia de a-i alege pentru că mâncarea este excelentă, preparatele sunt prezentate foarte atent, iar persoanele care conduc acest business cunosc bine regulile, sunt punctuali, pasionați de ceea ce fac, gătesc cu suflet și toți le apreciază munca. Nu puțini sunt cei care afirmă că Good Taste a ridicat mult ștacheta și îi recomandă cu tot dragul și încrederea și altora.

În ultimă instanță, îi recomandăm pe cei de la Double Tree by Hilton City Plaza, care vă oferă o experiență de 5 stele pentru că serviciul de catering vine la pachet și cu ospătarii Double Tree, seriozitatea și promptitudinea acestora. Dacă ați trecut vreodată pragul City Plaza, deja sunteți familiari cu serviciile calitative care vă sunt oferite aici și vă puteți imagina că alături de ei, organizarea unor evenimente business, sociale sau private, va fi floare la ureche, fie că alegeți locația oferită de ei sau una găsită de voi.

Un singur lucru mai rămâne de făcut – organizarea unui eveniment, căci de o grijă v-am scăpat noi! Câte din aceste servicii de catering le-ați testat și ce alte recomandări mai aveți?

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.