Articole

Exclusiv Catering & Events îți livrează masa de prânz acasă sau la birou

Unde și ce anume mâncăm nu va dispărea niciodată din topul preocupărilor noastre, mai ales dacă aveți un job full time, unde vă apucă mai des foamea decât cheful de muncă. Pentru mine este o provocare de fiecare dată, mai ales că nici măcar nu știu în cele mai multe zile dacă vremea mă lasă să merg la ClujHub sau trebuie să fac efortul de a mă ridica din pat până la biroul din camera mea.

În primele luni de muncă obișnuiam să aleg mereu mâncarea de tip-fast food, dar câteva kilograme depuse mai târziu mi-am dat seama că nu era cea mai isteață mișcare. Nu, nu-i vorba că nu știam că e nesănătoasă pentru mine, doar că era comod. Din fericire am descoperit cateringul la locul de muncă înainte să trec de 60. Și nu mă refer aici la ani.

Cei de la Exclusiv Catering & Events, vă oferă o masă de prânz completă, echilibrată și sănătoasă, livrată zi de zi la locul de muncă. Meniul lor este diversificat și cuprinde preparate gustoase și sățioase, iar în rețetele lor folosesc ingrediente atent alese, mereu proaspete, respectând toate normele de igienă. Să nu mai zicem de faptul că prețul este unul extrem de accesibil.

Meniul zilei este acum la doar 14 lei și primiți în schimbul acestei sume supă (400ml), fel principal (200g +130g), chifla, ambalajele și tacâmurile fiind incluse. Ei livrează și la locul de muncă, dar și acasă și transmit meniul pentru săptămâna care urmează în fiecare marți, deci aveți timp suficient să vă planificați din timp ce anume vreți să savurați. Mie mi se pare o variantă foarte bună dacă vreți să luați masa de prânz la locul de muncă, alături de colegi. Ei fac livrări și acasă, doar că pentru a beneficia de transport gratuit comanda minimă zilnică este de 75 lei. Poate vă grupați cu niște vecini, sau mai știu eu?

Vă tentează oferta celor de la Exclusiv Catering & Events? Pentru detalii și comenzi, intrați aici.

ClujLife - Te scoate din casă

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 15

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sat 15

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sat 15

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sat 15

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sat 15

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC