HipMenu livrează gratuit până în 15 noiembrie, motiv pentru care am organizat o ”cină spontană” în echipă

Home $ Articole $ HipMenu livrează gratuit până în 15 noiembrie, motiv pentru care am organizat o ”cină spontană” în echipă

by | Nov 13, 2018 | Articole

Să nu credeți că nu știam de campania ”Mulțumim, Cluj”, prin care HipMenu aniversează cele peste 2 milioane de produse care au fost comandate prin intermediul platformei lor în ultimele 12 luni și oferă livrare gratuită la toate comenzile până în data de 15 noiembrie. Da, toate dățile acelea în care nu ați mai comandat doar pentru că era taxa de transport 5 sau 7 lei au putut fi uitate în perioada aceasta.

Noi ne-am dat seama că am fost niște ambasadori foarte vigilenți ai acestei campanii – cum se lăsa liniștea într-o discuție, scoteam asul din mâneca – ”Și, ați auzit că este livrare gratis pe HipMenu, *wink wink*?” Eu una mi-am făcut de cap cu deserturile, pofta mea cea mai recurentă, dar ieri stăteam la birou și am realizat că în curând va bate 15 a lunii și gata-i distracția. Imediat mi-a și sclipit ideea în căpușor: să adunăm toată echipa la cină, să mai dezbatem un plan de atac, să ne cunoaștem mai bine, dat fiind faptul că avem și o colegă nouă. Vă vine să credeți că deja avem o echipă serioasă de 5 persoane?

Era vorba de mâncare, evident că toată lumea a fost imediat de acord. Următoarea provocare: ce comandăm? Mă tot gândeam la sushi de câteva zile, așa că am propus asta. Zis și stabilit! Mai departe: de unde comandăm? Aici, munca ne-a fost simplificată de creatorii aplicației HipMenu, pentru că am putut selecta direct categoria ”sushi” și ne-au apărut în listă doar livratorii care au acest preparat: Express Chef, Nobil Sushi, Sushi Cluj, Samsara, Ronin Sushi și Nobori. I-am ales pe cei de la Ronin pentru că tot auzisem lumea vorbind numai de bine despre ei și voiam să vedem și noi care-i… gustul. De ceilalți eram de multă vreme deja convinși.

N-a fost o decizie ușoară, chiar cred că am spus în timp ce mă străduiam să aleg ceva – ”Era mai simplu dacă comandam pizza”. Nigiri, sashimi, maki, uramaki, ziceți voi dacă v-ați fi descurcat mai bine. După scrolluri infinite up and down și un link care a circulat pe la toată echipa (am făcut comandă de grup, bineînțeleg – frumos, organizat), ne-am hotărât la următoarele: Sake Maki cu somon, Philadelphia roll, Takuan Maki, Inari Nigiri (săculeț de tofu prăjit), Sake roll, spicy cheese roll și surimi maki. Ce putem spune? Eram la finalul unei zile de luni, meritam.

  

Mai devreme cu 30 de minute decât fusese preconizat a sosit comanda. O încântare vizuală și gustativă, neapărat vă recomandăm să încercați acei săculeți de tofu prăjiți și spicy cheese roll-ul, au fost preferatele noastre. Tot ce am comandat, de fapt, a fost foarte gustos, chiar vă sfătuim să încercați data viitoare când vă lovește pofta de sushi.

În altă ordine de idei, nu uitați să profitați de ultimele ore ale acestei campanii, mai exact până în data de 15 noiembrie. Spunem și noi, la rândul nostru, ”Mulțumim, HipMenu” și la cât mai multe comenzi livrate la timp!

Tu când ai comandat ultima dată prin HipMenu?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!