Marile concerte din 2019 în România

Home $ Articole $ Marile concerte din 2019 în România

by | Dec 18, 2018 | Articole, Recomandări

Anul 2019 aduce în România concerte mult așteptate și câteva premiere, iar noi ne bucurăm că avem șansa să cântăm și să dansăm împreună. Da, anul ce vine va fi pe placul multora dintre voi, iar noi abia așteptăm să vă vedem în extaz. Remarcăm că în continuare Bucureștiul atrage marii artiști, dar și la Cluj sunt anunțate tot mai multe concerte și să nu uităm de festivalurile preferate care anual adună fani din întreaga lume.

Așadar, am pregătit o listă cu cele mai așteptate concerte din România în 2019, rămâne doar să decizi la care mergi.

Metallica la Arena Națională
Cea mai îndrăgită trupă metal se întoarce în România în 2019. Noul concert Metallica va avea loc pe Arena Națională din București pe 14 august. Evenimentul face parte din turneul “Worldwired Tour 2019” și cuprinde 25 de concerte în Europa, iar noi ne numărăm printre norocoși (how cool?!). De asemena, trupele Ghost și Bokassa vor fi alături de Metallica pe durata turneului și vor cânta în deschidere. Biletele puse în vânzare erau pentru toate buzunarele. Deși a fost sold out din prima zi pentru biletele mai accesibile, trebuie să menționăm că exista pachete VIP care îți fac cu ochiul când vezi că ai șansa să te întâlnești cu o parte dintre membrii trupei în backstage, să ai acces separat, fotografie cu trupa, autograf și multe altele, cum îi spune și numele pachetului ‘Dream No More’. Pentru cele menționate mai sus va trebui să scoți din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 9950 lei. Voi ați reușit să vă achiziționați bilet?

Ed Sheeran la Arena Națională
Avem o veste bună pentru cei mai romantici dintre noi. Ed Sheeran concertează pe 3 iulie pe Arena Națională din București. Artistul care a cucerit milioane de fani cu piesele și colaborările sale aduce un show remarcabil în premieră în țara noastră, în cadrul turneului de promovare a albumului “Divide”. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 199 – 399 lei. Suntem convinși că va fi un concert extraordinar. Tu ți-ai luat bilet?

Bon Jovi la Piața Constituției
Pe 21 iulie 2019 trupa legendară se întoarce în România pentru promovarea albumului “This House Is Not For Sale”. Pentru a-i vedea pe Jon Bon Jovi, David Bryan, Tico Torres, Hugh McDonald, John Shanks și Phil X, fanii vor scoate din buzunar între 230 și 750 lei pentru un bilet. Abia așteptăm să vedem cum cântă totată lumea din Piața Constituției “It’s my life”!

Lenny Kravitz la Cluj-Napoca
Lenny Kravitz revine în România, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă seară de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine pentru a promova noul său album, Raise Vibration. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”. Prețurile biletelor este cuprins între 275 – 545 lei. Ce zici, te tentează?

David Duchovny la Sala Palatului
David Duchovny vine pentru prima dată în România. Actorul principal din “Dosarele X” și “Californication” va sosi la București pentru a concerta alături de trupa sa la Sala Palatului pe 10 februarie 2019. Evenimentul face parte din turneul european “Every Third Thought Tour”. Pentru a participa va trebui să dați din pușculița pentru distracții între 90 – 350 lei. Bilete aici.

Godsmack la Arenele Romane
Trupa formată în 1995 a lansat șapte albume de studio, bucurându-se de un succes internațional rapid. Godsmack vin în România nu doar pentru un concert, ci pentru două și anume: pe 31 martie și 1 aprilie 2019 la Arenele Romane din București. Invitații speciali pentru showul de la București vor fi Like A Storm din Noua Zeelandă. Pentru o seară cu americanii de la Godsmack vei scoate din buzunar între 145 – 220 lei. Bilete aici.

André Rieu la Sala Polivalentă – BT Arena
André Rieu și orchestra sa Johann Strauss concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca. “Regele Valsului” revine în România pentru 4 concerte la BT Arena pe 4, 5, 6 și 7 aprilie 2019, în cadrul turneului său mondial de anul viitor. Fanii celebrului violonist se vor putea bucura de un mix de vals, muzică de film, musical, operă și cele mai cunoscute hituri. Este extraordinar cât de receptiv a fost publicul, primul eveniment a fost imediat sold out, motiv pentru care artistul nu s-a limitat la un singur concert. Te poți bucura de talentul violonistului olandez pentru o sumă cuprinsă între 200 – 680 lei. Bilete aici.

Status Quo – In The Army Now! la Arenele Romane
Formația rock cu cele mai multe piese în Top UK vine în București pentru un concert extraordinar ce va avea loc la Arenele Romane pe 26 august 2019. Fie că ai auzit de The Scorpions, The Spectres sau The Status Quo este vorba despre aceeași formație rock cu un stil cu influențe de la hard rock și psychedelic rock până la boogie rock și blues. Prețul biletelor pornește de la 119 lei.

Sir Tom Jones la Sala Polivalentă – BT Arena
Vestea bună este că Tom Jones va cânta pentru prima dată în Transilvania. La concert vor răsuna hituri precum It`s Not Unusual, Kiss, Delilah, I`ll Never Fall in Love Again și If I Only Knew. Artistul are o carieră complexă, iar în anul 2006 a fost investit la rangul de cavaler de către regina Marii Britanii (how cool?). Noi abia așteptăm să îl vedem, cât despre bilete, prețul este cuprins între 145 – 475 lei.

The Cure în Piața Constituției
Pentru prima oara în România avem șansa să ne bucurăm de trupa THE CURE, pe 22 iulie, în Piața Constituției! Alături de celebra trupă britanică vor concerta și cei trei irlandezi de post-rock, God is an Astronaut. La concertul din București de anul viitor îi vom întâlni pe: Simon Gallup – bas, Jason Cooper – baterie, Roger O’donnell – clapa și Reeves Gabrels – chitara și, în mod evident, inconfundabilul Robert Smith – voce și chitară. Pentru acest concert biletele costă între 220 – 440 lei.

Florence And The Machine la Electric Castle
Cea de-a șaptea ediție a festivalului Electric Castle va avea loc între 17 și 21 iulie 2019, pe domeniul Castelului Banffy de lângă Cluj. Printre cele mai așteptate trupe se numără și Florence and The Machine. În prezent este una dintre cele mai creative trupe din genul indie ale ultimei decade, solista fiind fascinanta Florence Welch. De asemenea, ea este și compozitoarea hiturilor. Noi abia așteptăm să o auzim și să dansăm pe “You’ve Got the Love” și “High As Hope”. Bilete aici. See you at the castle!

Pale Waves și Tender la Summer Well
Cea de-a noua ediție a festivalului va avea loc în perioada 10-11 august 2019, tot pe Domeniul Știrbey de la Buftea. Duo-ul electro Tender format din James Cullen și Dan Cobb au început acest proiect pe cont prorpiu, iar acum ne bucură cu prezența la Summer Well alături de Pale Waves, în premieră în România. Accesul la festival te va costa până la 318 lei. Bilete aici.

Dream Theater la Art Mania Sibiu
Pe scena ARTmania Festival, Dream Theater va urca alături de Opeth, Madrugada, Wardruna şi Myrkur și multe alte nume cunoscute de pe scena muzicală internaţională. Deși nu sunt pentru prima oară în România, trupa este așteptată de mii de fani care s-au bucurat de prezența artiștilor ultima oară în 2002 la București. Pentru festivalul românesc care îmbină de minune arta cu divertismentul veți scoate din buzunar între 190 – 250 lei. Bilete aici.

Discoteca 80 la Sala Polivalentă – BT Arena
Evenimentul este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei din anii ’80. Globul argintiu va fi din nou la locul lui de cinste, artiști au fost deja anunțați (Thomas Anders, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle, Ottawan), iar distracția este garantată. Ne revedem pe 21 Septembrie? Bilete pornesc de la 99 lei și pot ajunge la 189 lei.

Se pare că trend-ul evenimentelor cu tematică retro a crescut și după Cluj au apărut și la București (Forever Young Festival) și la Timișoara (Diskoteca Festival).

Momentan aceasta este lista noastră, dar să nu uităm de Untold, Neversea, Awake, Jazz in the Park, Smida, MOX, Afterhills, JazzTM și multe altele.

2019 ne promite concerte grandioase, așa că notează-ți datele în calendar și hai să ne dăm întâlnire în fața scenei!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!