Programul mall-urilor și supermarket-urilor din Cluj de Crăciun și Revelion

Home $ Articole $ Programul mall-urilor și supermarket-urilor din Cluj de Crăciun și Revelion

by | Dec 20, 2018 | Articole

UPDATE 2019

Sărbătorile de iarnă bat la ușă iar cumpărăturile sunt în toi. Acum se pornește în goana după cele mai frumoase cadouri, se aleg ultimele decorațiuni pentru bradul de Crăciun și se pun în coș ingredientele care vor sta la baza unor preparate delicioase. Agitația specifică acestor zile ne poate face mai uituci și, abia când ajungem acasă, ne dăm seama că ne lipsește acel ceva esențial, de obicei o pâine, din plasele încărcate. Dacă în restul anului o fugă rapidă înapoi la magazin ne salva din această situație, de sărbători, putem avea surpriza neplăcută de a-i găsi pe angajați plecați în vacanță.

Pentru cei cărora ne place să mergem la cumpărături până în ultimul minut, dar și pentru cei care avem o urgență de moment, am adunat, în cele ce urmează, orarele speciale de funcționare ale (aproape) tuturor centrelor comerciale și hypermarket-urilor din Cluj-Napoca.

În Vivo! pierzi noțiunea timpului când te plimbi în fiecare magazin în parte, însă de Crăciun e de preferat să nu lași cumpărăturile pe ultima sută de metri, mai ales dacă te consideri o persoană pretențioasă. În data de 24 decembrie, programul magazinelor va fi unul scurt, de la 10:00, la 16:00. În 25 decembrie, centrul va închis, dar își va relua activitatea ziua următoare, în 26 decembrie, începând cu ora 12:00, până la 22:00. Mici excepții în ceea ce privește orarul vor exista și cu prilejul Anului Nou. În ultima zi din an vei găsi magazinele deschise de la ora 10:00, până la ora 16:00. În prima zi din 2019, centrul va fi, din nou, închis. Dacă vrei să cheltuiești banii rămași după noaptea de Revelion în Vivo!, o poți face începând cu 2 ianuarie, de la ora 12:00 până la 22:00.

Și Carrefour va funcționa după un program special. Dacă până în 23 decembrie îl veți găsi deschis de la 08:00, până la 00:00, în Ajunul Crăciunul ora de închidere va fi 18:00. Orarul este asemănător atât în perioada 26 – 30 decembrie, când poți face cumpărăturile de dimineața până la miezul nopții, cât și pentru ziua de 31 decembrie, când hypermarket-ul va fi deschis până la ora 18:00. Bineînțeles, Carrefour va fi închis în datele de 25 decembrie și 1 ianuarie.

Continuăm cu Iulius Mall, unde te așteaptă fel de fel de surprize în această perioadă. În 23 decembrie, Moș Crăciun este pregătit să le asculte dorințele celor mici, în intervalul orar 17:00 – 20:00. Nici cei mari nu au fost uitați, fiindcă aceia care cumpără în valoare de minimum 300 lei și înscriu bonul/bonurile la centrul de premiere, au șansa să câștige cadouri speciale. Cât despre orar, mall-ul va fi deschis până în 24 decembrie, de la 10:00, la 18:00. Chiar dacă în ziua de Crăciun ușile vor fi închise, poți relua cumpărăturile în 26 decembrie, începând cu ora 12:00. Și în 31 decembrie programul va fi unul scurt, mai bine zis, până la ora 18:00. În prima zi din anul 2019 toți angajații au liber, însă vor fi din nou pe poziții din 2 ianuarie, de la ora 12:00.

Auchan nu este excepție de la regulă, așa că mare grijă la orar atunci când vreți să cumpărați ultimele gustări pentru mesele de Crăciun și Anul Nou. Atât hypermarket-ul din Iulius, cât și cel din Iris, vor fi deschise în 24 și 31 decembrie până la ora 18:00. În 25 decembrie și 1 ianuarie, ambele magazine vor fi închise. Puține schimbări vor fi și în zilele de 26 decembrie și 2 ianuarie, când angajații vor fi la locurile de muncă de la ora 10:00, până la ora 22:00.

Dacă preferi să faci cumpărăturile din Platinia Shopping Center, înseamnă că ești curios până la ce ore sunt deschise magazinele de sărbători. Ei bine, află că în Ajunul Crăciunului poți trece prin Platinia până la ora 16:00, urmând ca în data de 25 decembrie, vitrinele să poarte semnul de închis. Nicio grijă, căci următoarea zi, de la ora 12:00, ești așteptat, din nou, la o sesiune obișnuită de relaxare. Tot până la ora 16:00, poți face ultimele cumpărături și în ziua de 31 decembrie. În noul an, centrul comercial se deschide începând cu 2 ianuarie, de la ora 12:00.

View this post on Instagram

So this is Christmas ? Vine Crăciunul ? Ce sentiment frumos. Haideți să încercăm să fim oameni mai buni și mai iubitori. Nu doar acum, ci tot anul. Imaginațivă o lume plină de bunătate, calm și liniște sufletească unde oamenii își zâmbesc, își spun bună ziua, spun mulțumesc și cu drag, se ajută unii pe alții, se apreciază, se încurajează, se dezvoltă împreună și emană acel ceva.. ce te face să vrei și tu, acel optimism și acea bucurie și răbdare. Da, multă răbdare. Pentru că ne sare țandăra atât de repede ?. Într-o lume din asta mi-ar plăcea să crească băiatul meu. Și am să fac tot ce-mi stă în putință să-l educ într-acolo. ❤️❤️ “Let’s make bunul-simț cool again” => @coffentropy @urbantale.ro Mămici, viitorul e în mâinile noastre ? Noi educăm viitorul, haideți să educăm un viitor mai bun ?Nu pentru noi… pentru ei. Pentru ca merită și pentru că sunt tot ce-i mai scump pe lumea asta. #loveeachother #spreadlove #justlove #christmastree? #christmaspresents #underthetree #christmasvibes #holidayvibes #mostwonderfultimeoftheyear #decemberishere #decemberdaily #ielm #pandasuit #10monthsoldbaby

A post shared by Andrea (@momlifeincluj) on

Numai câteva hypermarket-uri au mai rămas de adăugat și voi considera acest articol încheiat. Magazinele LIDL îi așteaptă pe clienți până în data de 24 decembrie, ora 18:00. Zilele următoare, angajații se pot bucura din plin de magia Crăciunului, fiindcă se vor așeza la posturile de muncă abia din 28 decembrie, începând cu ora 07:00. În Ajunul Anului Nou, LIDL se va închide la ora 18:00 și se va deschide abia în 2 ianuarie, de la ora 09:00, până la ora 19:00. La Cora, orarul pentru zilele de 24 și 31 decembrie va fi de la ora 07:00, până la ora 18:00. În 26 decembrie și 2 ianuarie vei putea trece pragul magazinelor începând cu ora 10 dimineața, până la ora 10 seara. Nu mai e nicio surpriză să vă spun că în ziua Crăciunului și de Anul Nou, supermarket-ul este închis. Ultimul, dar nu cel din urmă, Kaufland este și el deschis în data de 24 decembrie, de la 07:00, până la 18:00. Crăciunul, bineînțeles, este zi liberă. Din 26 decembrie, ușile se deschid cu un program scurt, de la 09:00, la 16:00. De Revelion, orarul este următorul: 31 decembrie: 07:00 – 18:00, 1 ianuarie: închis, 2 ianuarie: 09:00 – 16:00.

În final, eu îți urez mult succes la cumpărături! Dacă nu ești un împătimit al aglomerației existente în centrele comerciale în perioada sărbătorilor, nu uita că poți apela cu încredere la câteva modalități de economisire a timpului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!