Programul mall-urilor și hypermarket-urilor din Cluj de Crăciun și Revelion

by | Dec 12, 2019 | Articole

Chiar dacă dai dovada de toată organizarea din lume, cu siguranță vei uita de un lucru important pentru Crăciun sau Revelion. Acum vine momentul în care alergi pe ultima sută de metri, cot la cot cu alte sute de persoane ca tine. Și cum ar fi să ajungi în fața magazinului, după ore de stat în trafic și să vezi că tocmai s-a închis? Destul de trist și de dureros aș îndrăzni a spune. De aceea vom veni în ajutorul celor care cumpără cadouri în ultimul ceas sau care au uitat să achiziționeze toate produsele de pe listă. Așadar, iată programul mall-urilor și hypermarket-urilor din Cluj în perioada sărbătorilor de iarnă.

Deschidem lista cu Iulius Mall, locul în care încă mai aveți o șansă să găsiți cadoul pe care nu ați avut timp să îl căutați. De Crăciun, în data de 24 decembrie, magazinele vor avea program scurt de funcționare între orele 10:00 și 18:00. În 25 stăm cu prietenii la povești, acasă, mall-ul fiind închis, iar cadourile deja despachetate. În data de 26, chiar în mijlocul Crăciunului, mall-ul se va deschide la ora 12:00 și va primi vizitatori până la 22:00. Când vine vorba despre Anul Nou, mai ai o șansă să găsești ținuta perfectă de Revelion în 31 decembrie în intervalul orar 10:00-18:00. În data de 1 ne refacem după petrecere și nu ieșim din casă, mall-ul luând și el o pauză. În cea de-a doua zi a noului an, Iulius Mall se va deschide la ora 12:00, așteptându-ne până la ora la care suntem obișnuiți, 22:00.

Continuând în aceeași notă, cei de la Vivo! Cluj-Napoca ne așteaptă în Ajunul Crăciunului între orele 10:00 și 16:00, în 25 fiind închis. În cea de a doua zi de Crăciun, magazinele se deschid de la ora 12:00 și putem să le cutreierăm pe fiecare în parte până la ora 22:00. Aceeași poveste este valabilă și pentru perioada în care ne pregătim pentru intrarea în noul an. Astfel, în data de 31 mai avem timp să căutăm pantofii pentru petrecere între orele 10:00 și 16:00. În prima zi din an stăm alături de familie și de prieteni, mall-ul fiind închis. În data de 2 putem vizita magazinele pentru a ne înnoi garderoba începând cu ora 12:00, având timp până la 22:00.

De asemenea, cei de la Carrefour au și ei program special de sărbători. Astfel, între 19-23 decembrie și 28-30 decembrie magazinul va funcționa după orarul 8:00-24:00, urmând ca în Ajunul Crăciunului și cel al noului an să se închidă la 18:00. Cum era de așteptat și în cazul acestui magazin, în prima zi de Crăciun și în prima zi din an va fi închis, fiind așteptați în următoarele zile cu programul normal de funcționare.

La Platinia Shopping Center vă puteți bucura de cumpărături și în data de 24 decembrie până la ora 16:00, urmând ca în 25 să fie închis. În 26 ești așteptat din nou la shopping de la ora 12:00 pentru a-ți pune la punct ultimele detalii în materie de fashion pentru ținuta de Revelion. Până la ora 16:00 ești așteptat și în ultima zi din an, urmând ca din data de 2 ianuarie să te poți relaxa la o sesiune relaxantă de cumpărături începând cu ora 12:00.

Lista este continuată de supermarket-urile în care putem găsi toate lucrurile care ne lipsesc din casă atunci când suntem în așteptarea musafirilor. Astfel, la Lidl situația stă în felul următor: în data de 24 clienții sunt așteptați la cumpărături până la ora 18:00, urmând ca în următoarele două zile (25, respectiv 26 decembrie) angajații să se bucure și ei pe deplin de magia Crăciunului. În cazul pregătirilor pentru noul an, programul de lucru este similar. În Ajun magazinul se va închide la ora 18:00, urmând a se deschide în data de 2 ianuarie la ora 9:00.

La Kaufland găsiți deschis și în data de 24, până la ora 18:00, urmând ca în 25 să fie închis. Nu disperați, magazinul se va deschide în cea de a doua zi de Crăciun și va aștepta clienți în intervalul orar 9:00 – 16:00. Programul de funcționare la finalul anului seamănă cu cel de Crăciun, deci în data de 1 nu vă puteți începe anul cheltuind banii la cumpărături. Nu în cele din urmă, la Cora în zilele de 24 și 31 orarul de funcționare va fi între 7:00 și 18:00, timp suficient cât să vă puneți la punct ultimele liste de cumpărături. Cum era de așteptat, atât în prima zi de Crăciun, cât și în prima zi din noul an, magazinul va purta eticheta de închis. Totuși, în 26 decembrie și 2 ianuarie puteți trece pragul magazinului în intervalul 10:00 – 22:00.

Nu vă încurajăm să vă faceți cumpărăturile pe ultima sută de metri și să vă întindeți nervii la maxim din cauza agitației și a aglomerației. Însă, e bine de știut programul câtorva magazine în caz de forță extremă majoră pentru a putea reveni la un echilibru. Spor la cumpărături!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This