5 motive să mergi la The Guild Hall

by | Dec 12, 2019 | Articole, Recomandări

Boardgames paradise. Cowork space. Events venue. The Guild Hall. Un hub în care adultul responsabil își permite să lase grijile acasă și să copilărească. În acest loc, orice iubitor al jocurilor de societate sau amator al domeniul este întâmpinat cu brațele deschise. Anticafeneaua își propune să aducă oamenii mai aproape, să le ofere motive pentru a se deconecta de la stresul cotidian și să concureze unul împotriva celuilalt în competiții amuzante. Nu ai auzit de acest spațiu până acum? Nu-i nicio problemă, căci noi suntem aici să îți oferim toate informațiile de care ai nevoie. Ba mai mult, venim cu 5 motive pentru care merită să îți îndrepți pașii spre locația de pe Strada Samuil Micu.

 (Multe) jocuri de încercat în locație sau de cumpărat pentru acasă.

Deși The Guild Hall este multifuncțional, probabil că principalul motiv pentru care îi treci pragul îl reprezintă multitudinea de jocuri pe care le poți încerca alături de prietenii tăi. Aici găsești toate comunitățile pe care ți le poți imagina, de la Wargaming și Role Playing Games, până la TCGs/LCGs și Boardgames. Fiecare are categoriile sale distincte, iar dacă nu ai jucat până acum niciun joc care să facă parte dintre cele descrise mai sus, atunci e musai să-ți strângi grupul și să descoperiți noi moduri prin care vă puteți distra împreună. Nu te îngrijora dacă nu cunoști regulile, fiindcă o persoană din staff îți va spune tot ce e nevoie să știi pentru o bună desfășurare. Toate jocurile disponibile în locație le găsești aici. Momentan, colecția numără peste 150 de boardgames și este într-o continuă creștere. Posibil să te transformi într-un geek adevărat odată ce pășești în The Guild Hall și nu vei dori să pleci acasă până nu îți vei achiziționa propriul joc. Da, au și un shop corner, astfel încât să nu părăsești hub-ul cu mâna goală.


 

Comunitate faină unde îți poți face prieteni noi.

Nu ai vrea să mai pleci de aici imediat ce întâlnești comunitatea simpatică, mereu gata să-ți ofere o doză de voie bună. Mă refer atât la staff-ul drăguț care îți explică regulile jocurilor cu multă răbdare sau te servește cu o cafea, cât și despre celelalte persoane care vin să încerce un nou board game. Indiferent cât de rea ți-a fost ziua, nu poți să stai supărat atunci când vezi atât de multe zâmbete în jurul tău. Iar odată ce începe jocul, dai uitării orice problemă. Inevitabil, vei cunoaște oameni noi care împart aceleași pasiuni ca tine și veți transforma The Guild Hall în locația voastră favorită de întâlnire. Să spunem că îți face cu ochiul ideea de a petrecere o seară într-o atmosferă dinamică, însă atunci când îți întrebi prietenii dacă vor să ți se alăture, toți îți spun pas. Ei bine, lasă-i acasă și haide singur, căci sigur vei găsi pe cineva alături de care să încingi „bătălii”. De altfel, evenimentul Meet & Play a fost creat special pentru cei care nu vin însoțiți de prieteni. În cadrul acestuia te poți alătura unui grup deja existent, ori să formezi propria ta gașcă. Un membru al personalului va alege jocul potrivit prin care să vă cunoașteți mai bine și să aveți parte de o competiție pe cinste.


 

Co-working space pentru liberi profesioniști (și nu numai).

Se dă următoarea situație: ești freelancer și te-ai săturat să lucrezi de acasă, însă nu știi încotro ai putea merge pentru a beneficia de propriul tău birou. Răspunsul pe care noi ți-l oferim l-ai ghicit deja: The Guild Hall. Imaginează-ți numai câte beneficii ai avea dacă ți-ai face aici un abonament. Ai parte de propriul tău loc unde să îți desfășori activitatea în liniște, cunoști oamenii unei comunități prietenoase, cafea gratis, 10% reducere la achizițiile din magazin și, cel mai important, intrări nelimitate la serile de board games și acces la întreaga colecție de jocuri. Să mergi la job va deveni mai amuzant și niciun task nu îți va părea dificil. Muncești într-o ambianță plăcută, iar când simți nevoia unei pauze îți alegi un joc nou, te relaxezi puțin și apoi te întorci la muncă. Povestea se repetă în momentul în care simți nevoia să iei, din nou, o pauză bine-meritată. Pentru a beneficia de colțișorul tău în cadrul spațiului de cowork va trebui să-ți alegi unul dintre abonamentele disponibile, cu prețuri începând de la 99 lei. Vei putea să vii la „birou” de luni până vineri, între orele 10 și 18, iar dacă nu sunt evenimente programate vei putea sta și mai mult.


 

Cozy space pentru evenimentul tău business.

The Guild Hall nu are în componența sa doar un spațiu de coworking, ci și unul dedicat evenimentelor private. Mai bine spus, îți sunt puse la dispoziție două săli de conferință care pot fi adaptate cerințelor tale. Acestea dispun de toată tehnologia necesară (display, video proiector, boxe, microfoane), iar echipa va avea grijă ca evenimentul tău să decurgă ca la carte. Fie că ai în plan să organizezi un team building cu colegii de muncă, workshop-uri sau întâlniri de business, toate acestea se pot pune în practică. Evenimentul tău va avea un strop de nonconformism și multă culoare, fiindcă vei putea îmbina discuțiile serioase cu întreceri de boardgames. Nu trebuie să te hotărăști pe loc dacă vrei să colaborezi cu The Guild Hall, mai ales că nu știi cum arată sălile oferite. Haide într-o vizită la locație și convinge-te, nu ai nevoie de programare. Dacă vrei să programezi un tur și să discuții mai multe detalii, tot ce trebuie să faci este să scrii un simplu mail la adresa [email protected].


 

Facilități pe care nu le poți refuza.

Ești primit ca acasă în acest hub. The Guild Hall funcționează după conceptul anticafenelelor, ceea ce înseamnă că plătești o taxă de intrare și beneficiezi de multe servicii în regim gratuit pe toată durata șederii tale. Spre exemplu, ai la dispoziție apă, ceai și cafea cât vei vrea să bei. Mai apoi, nu ai restricții la jocuri. Dacă cel pe care l-ai ales nu îți este pe plac, ai posibilitatea să îl schimbi. De asemenea, poți sta cât timp îți dorești (până la ora închiderii, desigur). Astfel, vei descoperi că unele boardgames durează mai mult decât ți-ai pus în plan. Fii fără grijă, nimeni nu va veni să-ți spună să eliberezi masa. Pentru cine se gândește să închirieze un birou sau o sală de evenimente, e important să știe că aici va beneficia de internet de mare viteză oferit din partea casei. Poți considera acest lucru ca fiind unul banal, căci peste tot găsești free Wi-Fi în ziua de azi, însă nu ți s-a întâmplat vreodată să vrei să lucrezi la un proiect undeva în oraș, iar conexiunea la internet să se blocheze? O astfel de situație enervantă nu vei întâlni aici. Unde mai pui că e foarte ușor să ajungi la The Guild Hall? Acesta se află situat pe Strada Samuil Micu, nr. 4, adică fix în centrul orașului.

Sperăm că ți-am oferit suficiente motive pentru care să treci The Guild Hall pe lista ta de must visit. Te așteaptă boardgames pentru toate gusturile, de la jocuri de strategie, până la clasicul Activity sau neasemuitul Cards Against Humanity. Și multe, multe altele. Pentru intrare va trebui să achiziționezi un Day Pass sau un abonament. Mai multe detalii găsești aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This