10 lucruri cool care se întâmplă sptămâna aceasta la Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri cool care se întâmplă sptămâna aceasta la Cluj

by | Jan 21, 2019 | Articole, Recomandări

Sper că v-ați distrat sâmbătă când am sărbătorit 11 ani de ClujLife și că mahmureala a trecut cu bine, căci începe o nouă săptămână plină. Plină de ce? De motive să ieși din casă, să explorezi și să guști din viața savuroasă a orașului. Începem să construim al doisprezecelea an recomandându-ți 10 lucruri cool pe care să le faci săptămâna aceasta.

Marți – Ia-le pe rând
La Reactor va avea loc premiera spectacolului „Rândul 3, aproape de margine”, spectacol ce prezintă comunitatea gay din România în decursul a 100 de ani. Rând pe rând, personajele își vor împărtășii poveștile, având un cinematograf drept loc al confesiunilor. Dacă ești curios, ia-ți biletul de aici și află poveștile personajelor împletite cu istoria.

Marți – Ia cina într-o atmosferă zen
Bucură-te de preparatele specifice Samsara Foodhouse într-o atmosferă relaxantă cu ajutorul muzicii la mandolină realizată de Nicholas Sotirriss. Intrarea la eveniment este liberă, iar satisfacția e garantată.

Miercuri – Lasă-te vrăjit de muzică
Miercuri muzica preia controlul, hipnotizându-te sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Dacă vrei să ai parte de o seară muzicală, nu rata concertul simfonic al Filarmonicii de Stat Transilvania, luându-ți biletul de aici.

Joi – Sărbătorim Mica Unire
Cu ocazia aniversării a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, va avea loc un Regal Folcloric ce va aduce pe scenă mai mulți artiști români apreciați. Seara, în Piața Avram Iancu, la ora 20 va avea loc un foc de artificii pentru a marca evenimentul. Și un lucru ce nu trebuie omis este că accesul la patinoarul din Piața Unirii va fi gratuit, conform programului.

Vineri – Începe ziua cu brio
Vineri ne întâlnim dis-de-dimineață la ClujHub pentru o nouă ediție CreativeMornings. De data aceasta tema este surreal, avându-l ca invitat pe scriitorul Gabriel Bota. Înregistrările au început deja așa că grăbește-te să îți rezervi un loc.

Vineri – Susține clujenii
Vineri U-Banca Transilvania joacă împotriva SCMU Craiova la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Ia-ți biletul online, de la casierie BTarena, de la casa de bilete Operei Naționale, de la orice punct de lucru deschis în rețelele Inmedio, Germanos, Poșta Română sau de la casieria Sălii Sporturilor în ziua meciului și vino să îi susții pe baschetbaliștii clujeni. Nu uita că elevii și studenții au reducere 50% la casa de bilete BTarena și la Sala Sporturilor în ziua meciului.

De vineri până duminică – Fă planuri
Organizarea unei nunți implică multe detalii ce trebuie luate în calcul, iar alegerile potrivite necesită o documentare bună. Pentru a te pune în temă cu elementele ce compun o nuntă ca la carte, poți vizita WeddFest, târgul de nunți ce are loc în weekend-ul acesta la Sala Polivalentă.

Sâmbătă – Sari peste micul dejun
Dacă e weekend îți poți prelungi somnul cu câteva ore, poți uita de micul dejun și să începi ziua abia de pe la 11:30 la Vorbe, unde s-a pus la cale un brunch cu viniluri. Oferta sună bine și e destul de simplă: vii cu prietenii sau familia, asculți muzică bună și printre vorbe guști din bunătățile servite la brunch. Trebuie să știi că pentru adulți prețul este de 60 de lei, iar în cazul copiilor prețul e de 20 de lei și că îți poți rezerva un loc fie scriindu-le pe Facebook, fie sunând la 0364.110.048.

Sâmbătă – Fă schimb de mărunțișuri
Târgul cu Mărunțișuri ajunge deja la ediția a opta și te invită să aduci lucruri pe care nu le mai utilizezi, fie că sunt haine, jucării, cărți, accesorii sau alte obiecte și să iei acasă lucrușoare ce crezi că ți-ar fi utile. Lucrurile rămase ajung la familii cu venituri mici din Cluj, așa că ce mai aștepți? Fă curățenia de iarnă și selectează-ți mărunțișurile cu care vii la eveniment. Îți poți lua și prietenul blănos cu tine, căci evenimentul e dog friendly.

În orice zi a săptămânii – Testează noi arome
Suntem la curent cu noutățile din Cluj, iar cea mea delicioasă temă este gastronomia… și cu siguranță nu numai pentru noi. Tocmai de aceea te încurajăm să testezi noul preparat din meniul Bistro Sorriso – mult iubita pizza. Tot din categoria musai de încercat e și LivadaWeeklyFlavours, un concept prin care în fiecare săptămână vor exista 3 preparate speciale în meniu. Poți face o vizită și la New York Bagel, proaspăt apărut în Cluj și să afli care e combinația ta preferată. Ecaterina a mers, a testat, și a relatat ce și cum a fost, iar acum e rândul tău. Nu ezita să ne spui în comentarii cum ți s-a părut experiența.

Cum îți vei petrece săptămâna?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!