10 lucruri cool care se întâmplă săptămâna aceasta la Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri cool care se întâmplă săptămâna aceasta la Cluj

by | Jan 28, 2019 | Articole, Recomandări

O nouă săptămână aduce noi motive să ieși din casă pentru a te bucura de evenimentele faine din oraș și nu numai. Fără să lungim povestea, hai să vedem cum stăm săptămâna aceasta la capitolul recomandări:

Marți – Live to Learn & Learn to Live
Live to Learn & Learn to Live e tema pentru ediția următoare a TEDxClujSalon. Pâna la conferința TEDxCluj, care va avea loc în iunie, ai ocazia să interacționezi cu membrii comunității și să faci schimb de idei. La această ediție a TEDxClujSalon invitații speciali vor fi chef Adi Hădean, lingvistul și profesorul Corina Popa și pe activistul Mihai Tudorică, co-fondator al mișcării #REZISTENTA. Cu ei vei descoperi mai multe despre învățare, iar experiența va fi completată de un performance de dans susținut de Alla. Dacă ești deja curios grăbește-te să îți iei biletul de aici.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nikhil Mistry (@nikhilmistry_) pe

Miercuri – Just Push Play
Ai ocazia să fii ingredientul secret a unui spectacol de improvizație, stabilind elemente precum locul, stilul sau contextul în care acționează improvizatorii. După ce totul e stabilit, Just Push Play, iar actorii se vor lăsa purtați de improvizație și să te vor amuza copios. Ia-ți biletul la una dintre cele două spectacole (de la 19:00 și de la 21:00) și participă la construcția umorului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CitiZenit (@citizenit) pe

Joi – Cu și despre bere
În cadrul Meet the Brewer ești invitat la o discuție despre bere cu Adi și Silviu, berarii ce au lansat Bereta Brewing Community, un program ce le oferă homebrewerilor posibilitateade a-și crea berea într-o berărie. Vor fi prezenți și Radu Drasovean și Adi Oros, doi clujeni care au trecut prin această experiență. Nu putea lipsi berea, care să pună punctul pe i, așa că vei putea testa câteva sortimente de la Bereta și berea realizată în colaborare cu Radu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BeerHypeFest (@beerhypefest) pe

Joi – Dă glas ideilor
Noaptea Ideilor este un eveniment ce va aduce la un loc specialiști inteligența artificială, tehnologie și psihologie pentru a dezbate modul în care va arăta viitorul și provocările care ne așteaptă. Dacă ești curios cum va arăta viitorul și vrei să îți îmbogățești cunoștințele, atunci participă la Noaptea Ideilor, în Aula Domșa a Universității Tehnice Cluj-Napoca.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de UT Cluj-Napoca (@ut.cluj) pe

Joi – Din eșec se-nvață
A noua ediție Fuckup Nights aduce noi povești despre eșec și noi ocazii de a desprinde câteva repere importante pentru a-l evita. Invitații serii vor fi Ramona Bob, ce a activat în domeniul bancar, horeca și antreprenoriat, și Paul Cristian Cordos, ce e pasionat de arta modelării sârmei. Ce a mers bine și ce a mers prost în activitățile lor vă vor spune joi de la ora 19:00. Nu uita să îți iei biletul de aici pentru a participa la eveniment.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ClujHUB (@cluj.hub) pe

Joi – Warm-up pentru weekend
Încă nu e weekend, dar asta nu înseamnă că seara pui capul pe pernă, căci e greu să refuzi o seară condimentată cu muzica lui Dodo în Atelier. Probabil că îl știi deja de la petrecerea aniversară clujlife, unde muzica lui a fost fundalul unei seri ca la carte. Dacă ți-a plăcut, nu rata reîntâlnirea cu el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Atelier Cafe (@ateliercafecluj) pe

Vineri – Descoperă povești dinamice
Prin spectacolul City Beat / Carmen vor fi aduse pe scena Operei Naționale două tablouri zugrăvite prin balet. Dacă primul act aduce în prim-plan frenezia vieții urbane pe muzica formației Art of Noise, cel de-al doilea act se concentrează pe un triunghi amoros ce naște un destin tragic. Descoperă poveștile transmise prin dans luându-ți biletul de aici.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Robert Katai (@katairobi) pe

De vineri până duminică – Uită de dietă
O nouă ediție SlanăFest va avea loc în Cluj, de data aceasta fiind găzduită de restaurantul ROD. Festivalul va aduce la un loc o sumedenie de produse din carne de porc, în fiecare zi fiind jurizată o categorie de preparate. Mai exact, vineri vor fi jurizate mezelurile, sâmbătă slăninile, iar duminică cârnații și șunca. Dacă ești un fan al bucatelor tradiționale atunci e musai să faci măcar o vizită la SlanăFest.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dan Ciulea (@ciulea) pe

Începând de vineri – Fă-ți o poză cu…
… depinde cu cine vrei să începi. La Expoziția Figurilor de Ceară din Piața Matei Corvin vei putea sta față în față cu personalități precum Al Pacino, Mr. Bean, Donald Trump sau chiar Elsa. Tariful pentru adulți este de 20 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari de 10 lei, iar pentru copiii de sub 6 ani accesul este gratuit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shopping City Timisoara (@shoppingcitytm) pe

Sâmbătă – Ne adunăm la CCC
Pentru a cincea ediție ClujLife Community Conference (re)adunăm membrii activi ai comunității clujene și dezbatem elementele care definesc orașul. O să aflăm mai multe despre industria ospitalității, evenimente, implicarea în comunitate și multe altele după programul pe care îl poți consulta aici. Ne vedem la CCC, da?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cluj-Napoca ? #clujlife (@clujlife) pe

Tu ce vei face săptămâna aceasta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!