6 spectacole de comedie la care să mergi în aprilie

Home $ Articole $ 6 spectacole de comedie la care să mergi în aprilie

by | Apr 1, 2019 | Articole, Stand-up Comedy

Am și uitat de când nu am mai fost la un show unde pot să râd pe saturate, fără să-l deranjez pe cel așezat lângă mine, care, probabil, se distrează la fel de copios. Să fi fost, oare, de la Comedy Cluj… Ei, dar să nu ne pierdem în detalii, mai ales că luna aprilie se anunță a fi extrem de generoasă în ale comediei. Nu mă credeți? Atunci, vă las în compania celor 6 spectacole de comedie, perfecte să vă bine dispună la mijloc de primăvară. Who’s in?

Crezi că povestea ta de dragoste a fost una eșuată? Probabil există una și mai rea, pe seama căreia să te amuzi bine de tot. Cel puțin, așa spun organizatorii True Dating Stories, care ne promit în data de 6 aprilie un show despre iubiri trecute și multe lacrimi… de râs. Până acum, evenimentul s-a desfășurat în peste 50 de țări și are la bază o idee simplă: povestitorii pășesc în fața publicului și destăinuie tuturor care au fost cele mai amuzante întâlniri amoroase prin care au trecut. Spectatorii pot, de asemenea, să intervină cu propriile lor experiențe. Se anunță o seară foarte interesantă, așa că nu ratați ocazia de a ocupa un loc în sala de la Cinema Victoria în acest weekend. Biletele se găsesc aici.

Niciun film de comedie nu se compară cu o seară de stand-up comedy, fie și ea Una Scurtă. Dacă nu ai auzit de Sergiu, Toma, Cristi, Sorin și Florin Frinculescu și te întrebi cine sunt oamenii ăștia, e timpul să cunoști întreaga echipă live, pe scena Cinema-ului Florin Piersic. Turneul Una Scurtă ajunge în Cluj-Napoca în data de 24 aprilie, așa că aveți timp suficient să vă achiziționați un bilet. În cazul în care cei cinci comedianți nu sunt un motiv destul de întemeiat pentru care merită să participați la acest spectacol, aflați că vor fi prezenți doi invitați speciali, Mincu și Vio, cel din urmă fiind prezentatorul show-ului.

Dimineață m-am gândit de două ori dacă vreau să ies din casă, ori să răspund la telefon, fiindcă prietenii mei mult prea amuzanți s-au asigurat în fiecare an să nu scap de farse. Pentru cine își dă seama abia acum, astăzi este 1 aprilie, așa că mare grijă la cei care sunt mereu puși pe șotii. Cu toate acestea, Ziua Păcălelilor merită sărbătorită așa cum se cuvine, cu un spectacol de stand-up comedy. Unde, mai exact? La Flying Circurs, în această seară, de la ora 8. Tibi Codrean, Costi, George și Cristi au pregătit un program plin de voie bună, numai bun să vă amuzați câteva ore de ei și cu ei. Intrarea la eveniment costă 20 lei. Ne vedem?

Iubitorii de stand-up se pot considera foarte norocoși în luna aprilie, mai ales că au destule spectacole din care să aleagă. Mai avem încă un show de adăugat pe această listă și încă nu unul oarecare. În data de 13 aprilie, Turneul Național „Râzi cu Rusu și Andrei & RUX” ajunge în Cluj-Napoca la Cinema Florin Piersic. Cine i-a văzut pe comedianți în evenimente anterioare, știe deja de ce merită să se afle în public. Restul, vă încurajez să achiziționați un bilet și să aflați singurei cum stă treaba, dar să nu mă învinuiți apoi că vă doare burta de la prea mult râs.

Comedia ne însoțește indiferent de situație, La bine și la rău, doar așa spune gura lumii: ne-am pricepe de minune să facem haz și de fericire și de necaz. Tind să cred că cel mai bine știu Banciu, Mincu și Maria Popovici, care au pornit în cel de-al treilea turneu național cu un show presărat de glume bune, în stilul lor caracteristic. Spectacolul va ajunge în Cluj, sâmbăta aceasta, 6 aprilie, la Cinema Dacia. Cei trei comedianți vă vor molipsi cu energia lor pozitivă de îndată ce vor urca pe scenă, iar hohotele de râs vor fi modul ideal în care să încheiați săptămâna. Biletele sunt încă disponibile aici.

Ultimul, dar nu cel din urmă show aduce elemente de noutate în spectacolele de comedie românești, căci se intitulează Stand-up comedy Muzical. Cât de multe haha, hihi și hehe pot să iasă din această combinație, ne arată Vraciu, în data de 5 aprilie, la No Name. Alexandru Arnăutu Vraciu, comediantul serii, a participat la mai multe emisiunii televizate, unde s-a bucurat de mare succes în rândul publicului. Eu, una, sunt tare curioasă ce presupun reprezentațiile lui, fiindcă live se trăiește distracția cel mai bine. Aici am încheiat articolul, așa că pornesc într-o săptămână agitată, dar tot cu gândul la spectacolul de vineri.

De fapt, aș fi vrut să închei cu un banc, dar mi-am dat seama că mai bine îi las pe comedianți să își facă treaba cum știu ei mai bine și să vă amuze toată luna aprilie. Voi la ce spectacole plănuiți să mergeți?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!