Tu #aicurajsăaipasiune?

Home $ Articole $ Tu #aicurajsăaipasiune?

by | Jun 19, 2019 | Articole

Ne-a atras atenția faptul că se coace ceva în bucătăria de la Samsara FoodHouse. Nu este vorba de vreun preparat nou în meniu, nici de experimente culinare, ci de data aceasta vorbim despre o campanie care ne îndeamnă pe toți să ne reamintim de pasiuni de multă vreme înrădăcinate și să le oferim libertate. ”Ai curaj să ai pasiune!” îşi propune să atingă o problemă simplă, în esenţă, dar care se ramifică în toate aspectele vieţii, fiind o poveste despre curaj. Despre curajul de a avea o pasiune, despre curajul de a face alegeri din suflet, despre curajul de a ne (re)cunoaşte pe noi înşine şi de a ne îngădui dorințe.

Inspirația pentru acest proiect s-a sedimentat zi de zi și de la om la om. Poate că nu știați, dar Samsara se bucură de o comunitate pasionată, de oameni care excelează în variate domenii dintr-un singur motiv – au curaj să aibă pasiune. Vorbim despre oameni modești, oameni preocupați cu lucrurile care îi mențin vii, invincibili și într-o continuă devenire. Sunt oameni pe care familia Samsara se bucură cu adevărat să îi aibă în preajmă și pe care au simțit că trebuie să îi prezinte lumii întregi.

 

Așa că ei s-au gândit în felul următor: ”Ok, avem oamenii aceștia minunat de ambițioși lângă noi, atât de diferiți și care totuși se întâlnesc într-același punct. Ce putem face? Le cunoaștem munca, suntem familiarizați cu calitatea lor umană și profesională, cum facem să îi cunoască toată lumea? Ei bine, răspunsul e cumva evident: găsim o echipă de oameni la fel de pasionați și ingenioși și mergem după ei, cu camerele!”

Zis și… trecut la treabă. În ultimele săptămâni, și-au direcționat atenția către acești oameni minunați din jurul lor. Aşadar, au umblat cu echipa de filmare după Adrian Tudoran, Ariana Baci, Sergiu Biriş, Bunicu’ Nelu şi Obie Platon, dorind să vadă și să ne arate nouă tuturor ce anume se petrece mai exact în spatele cortinei vieţii lor.

Vă invităm și noi să vă bucurați de aceste povești. Mai bine zis, vă invităm și provocăm să vă lăsați încurajați și să mișcați oricare ar fi lucrul acela pe care-l visați. PS: Cartoful astronaut vă salută din racheta lui și ne invită pe toți la monolog. Se dă drept exemplu și ne îndeamnă stăruitor: alege ce ți se potrivește!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!