5 lucruri #cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 5 lucruri #cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Jul 8, 2019 | Articole, Recomandări

Nici bine nu a început săptămâna și noi deja suntem cu gândul la weekend. Nu se întâmplă la fel de multe în această periadă, drept urmare ne limităm la 5 recomandări care să completeze planurile pentru finalul săptămânii. Hai să vedem ce ne rezervă zilele următoare:

De joi până luni – Petrecem pe Valea Drăganului
Weekendul acesta are loc ediția a opta a MOX și e ocazia perfectă pentru a lua o pauză de la îmbulzeala orașului și pentru a petrece câteva zile în natură, dar nu în liniște totală, căci muzica va fi un ingredient de bază a festivalului. Pregătește-ți cortul și hai pe Valea Drăganului pentru a fi vrăjit de experiența festivalului, #măăăi. Dacă nu ți-ai luat încă biletul, o mai poți face doar azi și mâine, așa că grăbește-te. Prețul unui abonament este de 180 de lei, iar dacă dorești să participi doar într-o zi, poți opta pentru un bilet pentru sâmbătă la prețul de 95 de lei. Pe ambele le poți lua de aici. Ne vedem la MOX, da?

De joi până duminică – Degustăm toată berea artizanală
La final de săptămână ieșitul la bere se mută în Parcul Iulius, unde va avea loc Cluj Craft Beer Festival. Timp de 4 zile vei putea gusta din peste 100 de sortimente de bere aduse de peste 20 de berării. Nu vor lipsi nici food truck-urile, iar muzica va completa atmosfera relaxată. Cheers!

Vineri – Haide “U”!
Aniversarea a 100 de ani de la înființarea clubului FC Universitatea Cluj va fi marcată printr-un meci amical cu PAOK Salonic. Meciul avea loc la Cluj Arena, începând cu ora 21:00 și va avea 2 reprize a câte 60 de minute, timp în care vor avea loc și câteva momente surpriză. Îți poți lua biletul pentru meci de aici.

Vineri și sâmbătă – Ia-ți popcornul și alege o premieră
Poți opta pentru o ieșire la cinema, sau chiar mai multe, în zilele următoare, când vor avea loc două premiere la Cinema Victoria. Yesterday este o comedie rock-n-roll, regizată de Danny Boyle, ce s-a făcut remarcat prin Trainspotting și Slumbdog Millionaire, iar Vox Lux prezintă transformarea unei adolescente într-un star pop, avându-le pe Natalie Portman și Jude Law în rolurile principale. Îți poți rezerva sau cumpăra biletul la film de aici, prețul întreg fiind de 15 lei, iar redus ajunge la 13 lei.

Sâmbătă și duminică – Vezi ce ți-a pregătit Someș Delivery
Dacă alegi să rămâi în oraș weekendul acesta, atunci ar trebui să știi că va avea loc Someș Delivery, eveniment ce își propune să valorifice zona râului, aducând comunitatea mai aproape de aceasta. O mulțime de instalații te vor aștepta în cadrul evenimentului ce va avea loc pe Str. Ioan Paul, printre care vei găsi Umbrarul care te va adăposti de soare. De asemenea, vei putea participa la tururi ghidate, ateliere, o masă în comunitate și un târg de vechituri. Sunt doar câteva din motivele pentru care noi vrem să vizităm Someș Delivery. Vezi care sunt restul în articolul de aici. Ediția de anul acesta pune accentul pe 3xRE: REutilizare, REciclare, REducere, ceea ce înseamnă că grija față de mediu va domina în cadrul evenimentului, fiind încurajate alternative care să diminueze poluarea. Despre Trash Songs, adică instalații audio–vizuale create pe baza experienței de a colecta gunoaie și cum a ajuns acest proiect să fie implementat la Someș Delivery, poți afla prin interviul de aici.

Ai și alte planuri pentru finalul săptămânii?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!