Târgul de Cariere prezintă cele mai interesante oportunități de angajare alături de invitați cu povești incredibile despre carieră

by | Oct 1, 2019 | Știri Cluj

Vino în perioada 15 – 16 octombrie 2019, la BT Arena, unde te așteaptă companii din toate domeniile și invitații I ❤ My Job – Autumn Talks.

Ediția de toamnă Târgul de Cariere Cluj se desfășoară în perioada 15-16 octombrie 2019, la BT Arena. Noul sezon va fi mai complex și mai mare decât edițiile precedente, la eveniment fiind așteptate peste 100 companii și aproximativ 5.000 candidați, incluzând atât tineri absolvenți cât și angajați cu experiență de câțiva ani pe piața forței de muncă. În plus, evenimentul este completat de conferința I ❤ My Job – Autumn Talks.

Tendințele demonstrează că la Târgul de Cariere vin tot mai mulți candidați cu experiență, mai mult de jumătate dintre aceștia fiind angajați de peste 5 ani. Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism și Contabilitate, posturile disponibile și numărul acestora crescând constant de la un sezon la altul. Printre companiile prezente la Târgul de Cariere Cluj în sezonul de toamnă 2019 se numără: Vertiv, Sta Travel, Emerson, Bosch Automotive, Genpact, Michelin.

Clujul reprezintă una dintre locațiile speciale pentru desfășurarea evenimentelor organizate de Târgul de Cariere, partea de recrutare fiind completată de conceptul I ❤ My Job – Autumn Talks, o serie de conferințe și workshop-uri tematice, cu scopul de perfecționare a abilităților candidaților. Printre speakerii care vor urca pe scena conferinței I ❤ My Job – Autum Talks se numără: Andreea Marin, Valeriu Andriuță și Charles Wratto, ambasador al Centre for Peace Studies (Sri Lanka).

De-a lungul istoriei evenimentelor de recrutare organizate în Cluj, începând cu 2006 și până în prezent, companiile, participanții și mai ales interacțiunea dintre aceștia au fost mereu prioritare pentru noi, experiența demonstrând faptul că Târgul de Cariere reprezintă cea mai bună metodă de recrutare pentru angajatori, dar și cea mai bună metodă de angajare pentru candidați.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova. Activitatea companiei a început în 2006, în Cluj Napoca, ajungând să ofere, după un deceniu de activitate, cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare din țară.

Evenimentele desfășurate în cele șapte orașe: Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna) au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial.

Accesul este liber, CV-ul în schimb, obligatoriu. Mai multe detalii găsiți aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This