7 petreceri de Halloween pe care să nu le ratezi anul acesta

by | Oct 28, 2019 | Halloween

Se apropie Halloween-ul, iar acest lucru înseamnă că poți ieși liniștit în pijamale din casă fără a fi judecat. Și cum orice sărbătoare reprezintă un moment ideal de a ieși în oraș și de a te distra alături de prieteni, cluburile din Cluj se bat între ele pentru a atrage cât mai mulți petrecăreți în noaptea în care spiritele revin la viață. De la concursuri de costume până la petreceri cu tematică kitsch, iată o listă pe care să o ai în vedere atunci când alegi locul unde îți vei petrece această noapte destinată exclusiv, bineînțeles, distracției.

1. College Party – Halloween Spirits
Probabil ești deja familiarizat cu petrecerile de tipul College Party, mai ales dacă ești boboc la o universitate din Cluj și ești mereu pus pe distracție. Cum orice petrecere ține trei zile și trei nopți, sunteți așteptați în Euphoria Music Hall în data de 30 octombrie pentru a întâmpina cu mare fast sărbătoarea americană, adoptată cu brațele deschise de întreaga lume. Cel mai original costum se va premia cu un butoi de bere (probabil merită efortul), iar intrarea este liberă până la miezul nopții, ca mai apoi să fie 15 lei.

2. ClujHub Halloween Costume Party
Când auzi ClujHub, probabil îți trec prin minte toate workshop-urile și conferințele care au loc aici. Ei bine, de această dată se deghizează și locația în ceva nou și ia forma unui spațiu care va găzdui o petrecere de Halloween care va pune în lumina reflectoarelor creativitatea noastră în materie de costume de Halloween. În data de 31 octombrie vei avea ocazia să faci parada modei, fiind privit de sute de ochi și de spirite, iar ca treaba să funcționeze strună, înregistrează-te aici.

3. Halloween UMF Party
Urmărind un traseu cronologic, în data de 1 noiembrie trebuie să continui petrecerea pe care ai început-o încă din 30. Așadar, la început de lună adună-ți prietenii și dați o fugă până în After Eight la petrecerea organizată de studenții de la UMF. Intrarea este 20 de lei, iar muzica ce va răsuna în boxe va îmbina mai multe genuri, deci oricât de pretențios ai fi, tot vor fi câteva piese pe care vei putea trăi cu intensitate clipa.

4. Noaptea Morților (de beți)
Cum menționam încă de la începutul articolului, nu puteam să trecem cu vederea un Kitsch Party care este atât de adorat de toată lumea. Astfel, în data de 1 noiembrie, la Revolution nu vor învia doar spiritele, ci și amintirile care vin la pachet cu o piesă veche care ți-a bântuit copilăria sau tinerețea. Până la ora 1 intrarea este 10 lei, iar după aceasta va fi 15 lei. Costumație sigur ai, având în vedere frecvența acestor petreceri în Cluj. Tot ce mai rămâne de făcut este să îți aduni gașca și să petreceți o noapte în discoteca timpului.

5. Apocalyptic Wasteland by NOA
Pornește în aventura vieții tale în data de 1 noiembrie la Club NOA, locul în care vei vedea trailer-ul de la apocalipsă (ar fi ceva ca totul să se termine într-o petrecere care să nu se mai termine). Pregătește-ți cel mai ciudat costum și ai grijă la spiritele care se vor ține după tine pe ringul de dans. Intrarea costă 30 de lei, iar fetele au gratuit până la miezul nopții când, probabil, totul se transformă, iar luna plină va agita atmosfera apocaliptică din club.

6. Halloween Circus ~ The JOKER
Fie că ai văzut filmul sau nu, acest lucru este absolut irelevant când vine vorba de distracția ce va avea loc în data de 1 noiembrie la Cluj Arena. Tematica este cea a circului, deci nu îți va fi foarte greu atunci când vei fi nevoit să îți compui outfit-ul de Halloween din acest an. Muzica din toate genurile va răsuna până în zorii zilei pentru a alunga spiritele care doresc a ne purta la casele noastre, deci la somn. Iar dacă ai fobie de clovni, acum este momentul să îți învingi această teamă pentru că te vei intersecta cu suficient de mulți la această petrecere.

7. Halloween | Party
Nu în ultimul rând, în data de 1 noiembrie poți merge alături de gașca ta de prieteni la ROOM pentru a celebra spiritele care nu-ți mai dau pace atunci când încerci să dormi și nu te lasă. Atmosfera va fi mai relaxată decât cea din club, vei putea sta la o poveste în compania unei băuturi care îți va da curajul necesar să povestești despre lucruri penibile din viața ta, iar muzica va ajuta în conturarea acestui cadru. Așadar, dacă după două nopți de petrecut în maraton simți că nu mai poți, poți lua în considerare această variantă.

Tu în ce te vei costuma în acest an? Mai multe petreceri de Halloween găsești aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This