Reduceri de care beneficiezi în timpul studenției în Cluj

Home $ Articole $ Reduceri de care beneficiezi în timpul studenției în Cluj

by | Nov 12, 2019 | Articole, Student

Viața de student vine la pachet cu multe beneficii. În primul rând, dispui de timp liber pe care îl poți folosi după bunul plac, și știți cu toții bine la ce mă refer aici: ieșiri în oraș cu prietenii, plimbări, seri de jocuri sau, de ce nu, mici excursii de weekend. În al doilea rând, ai parte de reduceri în diverse localuri, magazine sau instituții publice.

Uneori vi se poate întâmpla să rămâneți cu prea multă lună la sfârșitul banilor, iar fiecare promoție va fi de folos. Vestea bună e că multe companii și localuri s-au gândit la nevoile studenților și vin în ajutorul lor cu diverse reduceri și chiar gratuități. Și cum niciun leu economisit nu strică, hai să vedem care sunt reducerile de care poți beneficia în calitate de student în Cluj.

De departe cel mai popular este StudCardul, care se reînnoiește la fiecare început de an. Tot ce trebuie să faci este să intri pe studcard.ro, să completezi un formular, și să te prezinți în luna octombrie la una din locațiile unde se distribuie StudCardurile cu buletinul, carnetul de student vizat și 25 de lei, care reprezintă taxa anuală. Pachetul conține sute de vouchere cu reduceri la mâncare, cafea, servicii de înfrumusețare, consultații dentare și oftalmologice, activități sportive sau abonamente la sală.

Printre cele mai populare reduceri se numără: 1+1 cafea la Captain Bean, Vandy Alchemy sau Raw Café, 1+1 pizza, salata sau paste în Caro, 5 lei reducere la film și 1+1 popcorn la cinema Florin Piersic, sau, pentru că orice student are nevoie de o privire ageră ca a unui vultur pentru a prinde din zbor ofertele, un consult optometric gratuit la Slima Optic sau Clinica Vedis. Ce este nou anul acesta? Cei de la Beyond Martial Arts au introdus noi vouchere pentru abonamente, cursuri de autoapărare, kickboxing și jiu jitsu brazilian, iar cei de la Laser Hunt și Centrala de Escaladă ne propun pachete de jocuri pentru o zi de neuitat alături de câțiva prieteni! V-am stârnit curiozitatea?

Pe lângă toate acestea, StudCardul mai vine cu un beneficiu major: cu ajutorul lui primești gratuitate la transportul în comun pe 2 linii, dacă ești student la buget, sau 50% reducere pe abonamentul lunar la o linie, dacă ești la taxă.

Cu toate că mulți nu asociază un cont bancar cu o reducere, cei de la Banca Transilvania și BRD vin în ajutorul studenților prin cardurile Omnipass, respectiv ISIC (International Student Identity Card). Ce înseamnă fiecare? Ei bine, cardul Omnipass de la BT vine sub forma unui MasterCard, care se poate folosi pentru a plăti în peste 250 de locații partenere, și beneficiezi de un anumit discount. Lucrurile stau similar în cazul ISIC-ului de la BRD, care oferă peste 45.000 de reduceri în peste 130 de țări la obiective turistice, transport, cazări, restaurante și multe altele. Printre locațiile partenere din Cluj unde poți avea reducerea se numără: Cărturești, McDonald’s, KFC, Donuterie, Lee Cooper, Sephora sau Marty.

Dacă sunteți interesați de viața culturală clujeană, atunci e bine să știți că, pe baza carnetului de student, beneficiați de reduceri uriașe la intrarea la muzee. Stați liniștiți, nu veți vedea de fiecare dată doar aceleași lucruri, deoarece există și expoziții temporare ale unor artiști sau pe anumite teme, și vă puteți bucura din plin de ele. În cazul în care vă simțiți lipsiți de inspirație, poate o vizită la Muzeul de Artă sau de Istorie vă va oferi ideile creative de care aveați nevoie. Și, dacă imaginile nu sunt ceea ce căutați, atunci ar merita să vă oferiți un moment de refugiu printre cărți: biblioteca universitară “Lucian Blaga” vă pune la dispoziție săli de lectura generoase, mii de resurse și cărți, și reduceri considerabile la abonamentul anual.

Ne mutăm puțin atenția afară, în aer liber, și ce loc e mai splendid indifferent de anotimp decât Grădina Botanică “Alexandru Borza”? Și mai frumos e că intrarea e liberă pentru studenții UBB, pe baza carnetului. Pentru aceiași studenți amatori de mișcare, Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu” vine cu reduceri de 50% la anumite servicii, precum și la complexul de natație.

Ce ziceți, nu-i așa că altfel vă vine cheful să ieșiți din casă acum?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!