5 locuri din Cluj potrivite pentru team building distractiv

by | Nov 12, 2019 | Articole, Ieși cu prietenii

Vine acel moment în care monotonia se instalează la locul de muncă și parcă nimeni nu se mai simte motivat să se trezească dimineața pentru a străbate drumul până la birou. Sau poate trebuie sărbătorit faptul că un proiect tocmai a fost aprobat după lungi săptămâni de stres sau poate pur și simplu se vrea a fi o ieșire cu colegii. Motivele sunt multiple când vine vorba de organizarea unui teambuilding, iar opțiuni care să nu se apropie de imaginea celui clasic sunt la fel de multe. Așadar, dă de veste colegilor tăi și puneți la punct toate detaliile pentru o ieșire la cel puțin un loc pe care o să îl prezentăm în rândurile ce urmează.

1. Laser Hunt
Ideea de teambuilding se referă la unificarea echipei și la conturarea unui grup cât mai omogen. La Laser Hunt vor ieși la iveală aceste calități, întrucât aveți posibilitatea să jucați o serie de jocuri strategice care pun accentul pe colaborare, efort comun, luarea de decizii sub presiune. Pe scurt, cam tot de ce ai nevoie la locul de muncă, doar că într-un context ludic și lipsit de griji. În acest loc se pot organiza și petreceri corporate, care categoric este ieșită din tipare și care include: jocul de Laser Tag cu diferite module, party cu tematică și cu efecte speciale, DJ, karaoke, bufet suedez. Pachetele se pot personaliza după bunul plac pentru a rămâne cu o amintire memorabilă, sărbătorind astfel o reușită sau poate un eșec la care cu siguranță se vor găsi soluții după această activitate. Tariful este de 130 de lei de persoană, timp de 3 ore și se organizează pentru un grup de minim 10 persoane, fiind incluse în preț toate cele enumerate mai sus.

Contact: 0744 434 394 – Cristian || 0744 434 387 – Ema
Adresa: Piața 1 Mai nr. 1-2

2. The Guild Hall
La The Guild Hall va ieși la iveală copilul din tine, având posibilitatea să alegi dintr-o colecție impresionantă de peste 150 de board games în timp ce savurezi un ceai care îți va încălzi sufletul. Aveți posibilitatea să mergeți la evenimentele organizate de aceștia care vizează anumite tipuri de jocuri sau să mergeți și să căutați acel joc care în copilărie vă dădea mari bătăi de cap. Dacă nu mai aveți răbdare sau vreți să mergeți în teambuilding cu lecția învățată în avans (adică citind regulile), puteți răsfoi în voie prin colecția de board games de pe site și ce vă mai rămâne de făcut este să rezervați o masă. De la jocuri cu zombie până la cele de cultură generală, toate vor crea contextul propice unei ieșiri cu colegii care va avea drept scop consolidarea grupului și destinderea atmosferei stresante de la job, căci ce poate fi mai relaxant decât o ieșire la un joc de Activity după 8 ore de stat la birou?

Contact: +40-264-700704 || [email protected]
Adresa: Samuil Micu nr. 4

3. The Dungeon
Dacă vrei să te antrenezi pentru zilele în care îți dorești nespus de mult să evadezi de la birou, poți face acest lucru la un joc de escape room. La The Dungeon poți alege să intri în patru camere diferite pentru a pune cap la cap indiciile care te pot elibera, fiecare având propriul istoric. The Experiment te teleportează în anul 1940 unde vei lua contact cu laboratorul unui om de știință nu tocmai normal. Crime Scene, după cum spune și numele, te va plasa în miezul unei crime unde tu vei avea rolul detectivului care va descoperi mai multe decât se așteaptă. Candy Shop îți va aduce aminte de copilărie când părinții sau bunicii te pierdeau în mulțime, de data asta fiind blocat într-un magazin de dulciuri căutând o rețetă faimoasă la care toți visează. Nu în ultimul rând, The Bunker te plasează în zone de conflict militar, fiind ținta inamicilor. În toate cazurile ai o oră la dispoziție să evadezi, iar tarifele variază în funcție de numărul membrilor din echipa (se recomandă între 2 și 6 persoane).

Contact: 0768 247 525
Adresa: str. Petru Maior nr. 13 (The Experiment & Candy Shop) || str. Observatorului nr. 90 (Crime Scene & The Bunker)

4. Paintball & Airsoft
Două terenuri amenajate și care par să fi fost bombardate în război pot deveni locul de joacă pentru o întreagă gașcă de la birou în cazul în care nu vreți să jucați paintball printre dosare și monitoare. Un astfel de joc este ideal pentru teambuilding deoarece testează viteza de reacție, strategia și munca în echipă, practic te antrenează nu doar la distracție, ci te pregătește și pentru zilele pline de deadline-uri de la muncă. Vă puteți pierde printre copaci, mașini abandonate, bunkere și foișoare și vă veți simți ca într-o misiune secretă în care principalul scop nu este să îți elimini inamicul (sau șeful) ci să elimini stresul și să te distrezi pe măsură. Dacă vremea vă permite, puteți pregăti un grătar lângă lacul artificial amenajat lângă cabană, loc de unde veți avea o vedere panoramică asupra orașului. Și dacă doriți să vă testați limitele, puteți să vă luptați după lăsarea serii pentru un plus de adrenalină. Prețurile variază în funcție de timp și de numărul de bile și se percepe o taxă pentru jocul nocturn care se împarte la numărul de jucători.

Contact: 0740 249 225 || [email protected]
Adresa: Livada Steluta, Colonia Breaza

5. Centrala de escaladă
Știi acele locuri amenajate în spațiile de joacă pe care copiii mereu le escaladează? Știm că și tu ți-ai dori să te urci pe pereți, mai ales când un proiect se întoarce din nou la tine cu o listă nesfârșită de lucruri de îmbunătățit, dar ce ai spune chiar să faci acest lucru într-un context dominat de distracție? Poți alege între activitatea indoor și cea outdoor, ambele venind în ajutorul echipelor pentru a le uni și pentru a dezvolta anumite abilități care te vor ajuta la locul de muncă. Pregătește-ți hainele sport și așteaptă-te la o febră musculară pe cinste dacă te știi mai sedentar (mersul până la frigider nu constituie un antrenament). Pentru detalii legate de tarife nu ezitați să îi contactați pe cei de la centru și așteptați ziua stabilită pentru a vă vedea visul devenind realitate, cel de a vă cățăra pe pereți precum Spiderman.

Contact: 0755 563 111 || 0736 203 748
Adresa: P-ța 1 Mai, nr. 1-2

Fie că așteptați ziua de vineri sau acest lucru nu este relevant pentru voi, puteți organiza oricând un teambuilding distractiv la una din locațiile prezentate mai sus.

Tu unde alegi să îți testezi adrenalina alături de colegii de la birou?

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This