Interviu cu fondatorii Pizzarelli Pizza Bar despre cum e să începi un business în prag de pandemie

Home $ Articole $ Interviu cu fondatorii Pizzarelli Pizza Bar despre cum e să începi un business în prag de pandemie

Uneori simt că am dificultăți în a-mi aminti cum era viața ”înainte”, ca și cum am fi blocați în bula aceasta de confuzie de mult mai mult timp. Ce mi-a rămas clar întipărit în minte e turul lunar pe care îl făceam prin oraș, cu scopul de a testa localuri nou apărute și de a vă convinge (sau nu) și pe voi să o faceți. În luna martie, atunci când ne-am retras cu toții în casă, aveam pregătite câteva nume pe listă și de mai multe ori mi-a zburat gândul la ei, la ce fac în perioada aceasta având în vedere timing-ul nefericit, la cum rezistă pe piață și ce șanse au, de fapt, să o facă pe termen lung.

Un exemplu în acest sens este Pizzarelli Pizza Bar, care a deschis locația în data de 9 martie, în incinta Kaufland, Între Lacuri, cu foarte puțin timp înainte ca România să intre în starea de urgență cauzată de pandemia de COVID-19. Numele este sugestiv pentru ceea ce oferă – diverse sortimente de pizza în stil napoletan pe care le serveau la locație înainte de pandemie, atât la felie, cât și la dimensiunea de 32 cm și 50 cm diametru. Vorbim, așadar, despre un produs cu competiție puternică pe piața din Cluj. Ce face Pizzarelli pizza deosebită?

Ne-am propus să facem pizza în stil napoletan și politica noastră este să avem un produs de calitate superioară la un preț corect. Folosim în mare parte ingrediente aduse din Italia, de cea mai bună calitate. Considerăm ca departajarea față de competiție se poate face în multe moduri, începând cu produsul și până la personalitatea brandului. Dorința noastră a fost ca preparatul nostru să fie apreciat și în primele zile de activitate am fost bucuroși să vedem că oamenii sunt foarte receptivi la un concept nou și frumos. Până acum am primit foarte multe aprecieri și încurajări, sperăm să ne bucurăm clienții în continuare.

Demersurile pentru deschiderea mult așteptată s-au întins pe durata unui an întreg aproape. În primele câteva luni au concretizat ideea și conceptul în sine, iar mai apoi au urmat pregătirile propriu-zise și provocările aferente. În mod evident, situația în care s-au trezit nu a fost una simplă, nici din punct de vedere al business-ului, nici emoțional.

Nu a fost ușor, mai ales pentru că ne-am găsit înconjurați din toate părțile de o stare de incertitudine. Am depus tot efortul posibil să nu reducem activitatea și să menținem toți colegii în câmpul muncii. Înainte să plecăm la drum, am încercat să ne facem calcule exacte, să previzionăm încasările, astfel încât să nu avem surprize neplăcute pe parcurs. Nu s-au potrivit 100% socotelile de acasă cu cele din târg, însă antreprenoriatul în România presupune și puțină creativitate.

Această criză i-a făcut, așa cum era de așteptat, să se gândească la multe aspecte business-related, dar își doresc ca planurile lor să rămână aceleași ca la început și să crească Pizzarelli până la punctul în care se numără printre cele mai apreciate pizzerii din oraș.

Dacă ai încredere că produsul e bun și conceptul e pe măsură, trebuie să continui business-ul. Am privit lucrurile ca o provocare, până la urmă nimic nu e întâmplător. Ne-am zis că avem în față o încercare… dificilă, ce-i drept, și nu putem să ne dăm bătuți. Drept urmare, iată-ne aici, “cu toate pânzele sus”, formând o echipă și instaurând voia bună pentru a ne afirma pe piața HoReCa clujeană.

Dacă sunteți curioși și vă e poftă de-o pizza, ei servesc la pachet în locație, atât la felie, cat și pe bază de comandă. Puteți comanda înainte să ajungeți la ei la nr. de tel. 📞 0771523345. Pentru #homedelivery îi găsiți pe aplicațiile FoodPanda și Tazz by Emag. Pofticioși?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!