Cele mai frumoase poze din Cluj postate în luna mai pe Instagram

Home $ Articole $ Cele mai frumoase poze din Cluj postate în luna mai pe Instagram

by | May 29, 2020 | Articole, Descoperă Clujul

Luna mai a fost luna în care, după 2 luni de stat în casă, Clujul a prins mai multă viață.

Acest lucru nu s-a reflectat prin debutul evenimentelor mari pe care le așteptam nerăbdători până acum în fiecare an. Dar s-a reflectat prin apariția unor cadre numeroase surprinse în Cluj. Și prin faptul că am văzut o parte din oamenii Clujului în acestea. De care ne-a fost tare dor.

I-am văzut în pozele surprinse în Piața Unirii, când aceștia o tranzitau pentru a ajunge dintr-un loc în altul. I-am văzut și în fotografiile care redau un element caracteristic orașului, dar căruia i-am simțit lipsa în ultima perioadă, și anume… traficul. Și i-am văzut bucurându-se mai mult ca oricând de natură.

În același timp, i-am văzut îndrăgostiți de Cluj dar, în continuare, responsabili. Iar ei au făcut astfel încât orașul să inspire, luna aceasta, și mai multă energie și vitalitate. Acestea s-au regăsit presărate printre flori, iarbă verde și soare. Dar și… multă apă, multe parcuri, rățuște, și apusuri parcă pictate.

Concret, luna mai în Cluj a prins formă astfel:

Cu la fel de multă responsabilitate, ne-am bucurat și noi de relaxarea măsurilor. Și am luat Clujul la pas. Dar nu ne-am putut abține să nu-l surprindem în câteva cadre.

Într-adevăr, n-am avut parte de debutul unei perioade care se anunța a fi presărată cu evenimente care să coloreze orașul. Dar am învățat să găsim frumusețea în lucrurile mărunte.

Pentru că găsim demne de admirat chiar și locurile prin care înainte treceam zi de zi, grăbiți, fără a le da prea multă atenție. Fie că este vorba despre parcuri, despre clădiri pe lângă care trecem adesea fără să le observăm, sau despre drumul pe care îl parcurgem în fiecare zi înspre locul de muncă.

Și te provocăm și pe tine să surprinzi noua vitalitate a orașului în câteva cadre. Care să ne inspire – nouă și următorilor tăi – care sunt lucrurile mărunte din care îți iei tu bucuria acum. Într-o perioadă în care toți încercăm să ne adaptăm, cu multă responsabilitate și grijă la o nouă realitate.

Iar atunci când le postezi pe Instagram, nu uita să folosești hashtagul #clujlife. Și s-ar putea ca luna viitoare să îți regăsești și tu fotografia în selecția făcută de noi.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!