Producători locali de ouă din Cluj

Home $ Made in Cluj $ Producători locali de ouă din Cluj

by | Aug 31, 2020 | Made in Cluj

Suntem din ce în ce mai preocupați să oferim organismului nostru alimente de cea mai înaltă calitate. Magazinele sunt pline de produse, însă etichetele bio și eco reprezintă o adevărată vânătoare de comori. Tocmai din acest motiv, producătorii locali o să ne dea o mână de ajutor și o să ne pună față în față cu rodul muncii lor. De la ulei, la fructe, legume și ouă toate îți vor aminti de zilele de vară petrecute la bunici și de rețetele mamei din preajma sărbătorilor. Fie că vrei să pregătești o prăjitură gustoasă sau un mic dejun simplu și sănătos, include pe lista ta de cumpărături câteva ouă. Așadar, iată o listă de producători locali de ouă care te ajută să dai viață tuturor rețetelor sănătoase și pline de savoare.

Siamond Prod SRL
Producătorii locali de la Siamond au grijă ca tu să guști doar din preparate naturale, lipsite de E-uri și alți agenți chimici. Găinile din fermele acestora au parte de cele mai bune tratamente, fiind hrănite cu furaje de înaltă calitate. Un cofrag te va costa 8 lei și conține 10 ouă. Suficiente cât să faci toate rețetele de prăjituri și să experimentezi noi preparate pentru prima masă a zilei. De menționat este faptul că ouăle fac parte din categoria 2. Acest lucru înseamnă că păsările sunt crescute la sol, în hală și sunt hrănite cu cereale în ferme autorizate din Cluj.

Paste Artizanale ALTO
Despre cei de la ALTO am mai povestit în articolul dedicat pastelor artizanale. Legătura dintre paste și ouă este una cât se poate de clară: oul este ingredientul principal în rețeta de paste. De această dată pătrundem în cămara lor și găsim pe rafturi ouă care poartă eticheta ca la țară. Din dorința de a pune pe mesele noastre doar produse de calitate înaltă, 100% naturale, aceștia au pregătit caserole care conțin 10 ouă la prețul de 7 lei. Prospețimea este garantată, iar găinile sunt îngrijite cu multă atenție la sol, sunt lipsite de stres și au parte doar de hrană superioară.

Poiana Galesa
În Apahida, aproape de Cluj muncesc de zor producătorii locali ca să asigure atât găinilor, cât și rațe un mediu propice lor. Hrana este atent selecționată, fermele igienizate în mod constant, iar păsările sunt tot timpul fericite. Misiunea producătorilor este de a contura un mediu sustenabil, eliminând pe cât de mult posibil risipa și produsele care ne pot pune în pericol sănătatea. Comenzile se plasează aici, iar prețul unui ou este de un leu. De asemenea, pentru ouăle de rață urmărește pagina lor de Facebook ca să afli când sunt disponibile.

Ferma Adrian
La Ferma Adrian găinile trăiesc în condiții de lux și aleargă cât este ziua de lungă, fiind crescute liber. Din meniul acestora nu lipsește hrana naturală, atent selecționată care își va pune amprenta asupra zecilor de ouă. Acestea îți vor aminti cu siguranță de papara pregătită de bunici, bogată în nutrienți esențiali organismului și cu un gust autentic de țară. Livrarea se realizează pentru cel puțin 30 de ouă (un ou costă un leu). Produsele sunt proaspete, iar în cazul în care știi că nu vei găti atât de mult, poți să îți împarți comanda cu prietenii.

Dacă vrei să te bucuri de gusturi 100% naturale, orientează-te către producătorii locali. Aceștia muncesc cât este ziua de lungă pentru a-ți asigura produse de cea mai înaltă calitate și pun în valoare beneficiile aduse de Mama Natură. Fermele în care trăiesc păsările îndeplinesc toate condițiile necesare unui bun trai, hrana este aleasă pe sprânceană, iar ouăle vor ajunge la tine întotdeauna proaspete. Astfel, promovează activitatea micilor întreprinzători și comandă ouă ca la țară de la producătorii prezentați în acest articol.

Ai în minte un producător local de ouă pe care nu l-am inclus în această listă? Scrie-ne și vom face update acestui articol.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!