Experiențele din foodcourt se mută pe terasa în aer liber, la Iulius Mall Cluj

by | Oct 13, 2020 | Știri Cluj

Știi momentele acelea când îți este o foame de lup și crezi că nimic nu îți poate potoli pofta? Vino la Iulius Mall Cluj, alege din varietatea de restaurante din foodcourt, comandă la pachet meniul care ți se potrivește și savurează-l pe terasa exterioară!

Experiența culinară specială a restaurantelor din foodcourt se mută pe terasa Iulius Mall Cluj! Bucătarii te așteaptă în continuare cu cele mai gustoase preparate, care pot fi luate la pachet și savurate pe terasă. Locația în aer liber dispune de un spațiu generos, cu peste 60 de mese și 250 de locuri, unde poți să te bucuri de o pauză de masă cu variate opțiuni. Totodată, am creat pentru tine un spațiu cozy și natural, unde tu să uiți de grijile cotidiene și să te relaxezi.

Punem siguranța ta pe primul loc, de aceea măsurile de distanțare fizică și de protecție sunt respectate, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși de siguranță, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Delicatese precum pizza cu blat pufos și mozzarella perfect topită, sushi cu fructe de mare proaspete, noodles cu un gust memorabil, taco aromat, bunătăți grecești ispititoare, faimoasele delicii orientale și multe alte preparate aburinde te așteaptă să le descoperi! Iar dacă ești un fan al mâncărurilor light, încearcă salatele cu ingrediente 100% naturale, supele cremă pregătite cu mirodenii din belșug sau gustoasa piadina.

Savurează preparatele care au cucerit lumea, la Iulius Mall Cluj!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This