Încep Zilele Filmului Maghiar/Filmtettfeszt 2020 – Ediția Online

by | Oct 28, 2020 | Știri Cluj

Festivalul Zilele Filmului Maghiar/Filmtettfeszt Online va avea loc pe parcursul a trei zile – sâmbătă, 31 octombrie, duminică, 1 noiembrie și luni, 2 noiembrie și va fi găzduită pe website-ul oficial al festivalului Filmtettfeszt, dar și pe websiteul Cinema Arta din Cluj-Napoca.

De sâmbătă până luni vor fi difuzate online filme de succes din cinematografia maghiară. Ediția online vine ca o compensare mai ales pentru publicul clujean care, din cauză că unul din membrii echipei de organizare a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, nu a mai putut beneficia de proiecțiile fizice (în aer liber și la cinema Victoria) din cadrul Zilelor Filmului Maghiar/Filmtettfeszt 2020, festival programat să aibă loc în luna septembrie. Până la urmă întreaga echipă a trecut cu bine peste situație și filmele sunt pregătite.

Producțiile vor putea fi urmărite aici și aici. Pe platforma Filmtettfeszt se găsește și programul detaliat al festivalului. Filmele vor putea fi vizionate în ziua proiecției, în intervalele orare menționate în programul de mai jos, vor beneficia de subitrare în limba română și vor fi disponibile oricărui utilizator cu IP de România. Vizionarea filmelor va fi gratuită – la fel ca în cazul festivalului fizic.

Festivalul Zilele Filmului Maghiar/Filmtettfeszt este organizat de asociația clujeană Filmtett și se află la a 20-a ediție.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This