De 15 ani dedicat pielii sensibile | Ivatherm ❤ Cluj

Home $ Articole $ De 15 ani dedicat pielii sensibile | Ivatherm ❤ Cluj

by | Dec 4, 2020 | Articole, Recomandări

Sunt atât de multe moduri în care putem avea grijă de noi – fizic, emoțional, mintal – încât, uneori, pare chiar că am putea duce viețile acelea, după care tânjim fără să realizăm cât de aproape sunt de noi. Pe mine, anul acesta m-a învățat tocmai asta – să pun și să scot în și din viața mea exact ce și cât trebuie. Prin simplul fapt că a încetinit mersul lumii. Și am avut timp să mă uit stânga-dreapta atent, am avut vreme să analizez lucruri mai în detaliu, am avut destul spațiu cât să văd ce contribuie la calitatea vieții mele și ce mi-o perturbă. Am renunțat la multe: obiceiuri, idei, produse, chiar și oameni. Am experimentat lucruri noi, am testat alte versiuni ale mele în diverse situații. Un lucru a rămas, însă, neschimbat: lunga prietenie cu produsele Ivatherm pentru îngrijirea pielii. Într-un an în care toate au luat-o razna, inclusiv tenul meu, faptul că am avut pe cine să mă bazez la acest capitol, a contat enorm pentru mine.

Luna aceasta, Ivatherm împlinește 15 ani de când este pe piața din România și din Cluj, așa că, în colaborare cu I love Cluj, oferă un discount în perioada următoare pentru clujenii care cumpăra produselele lor dermato-cosmetice din farmaciile locale. Dar înainte de a vă da mai multe detalii despre acest discount, haideți să vă povestesc puțin despre relația mea cu Ivatherm, cum a început, pe ce se bazează și de ce aș recomanda oricând produsele lor.

ivatherm ilovecluj

Încep prin a spune că Ivatherm este un brand 100% românesc, asta în primul rând pentru că, țin minte perfect, eu una am fost foarte uimită să aflu această informație acum mai bine de 4 ani, când am achiziționat pentru prima dată un flacon de loțiune micelară Ivatherm. De-a lungul timpului, am constatat că nu sunt singura care trăiește cu impresia că este un brand străin. Însă, fondatoarea, dr. Rucsandra Hurezeanu, pe lângă faptul că a studiat în Franța, a încorporat în modalitățile de vindecare a afecțiunilor pielii din produsele sale nu doar cele mai noi descoperiri din domeniul științific, ci și puterea naturii ce ne înconjoară, îndreptându-și atenția chiar spre inima Munților Carpați. Astfel, toate produsele Ivatherm includ apa termală Herculane, o minune a naturii care tratează și calmează pielea sensibilă, alergică sau intolerantă. Dincolo de legenda luptei câștigate de Hercule împotriva Hidrei după ce s-a scăldat în miraculoasele izvoare termale de la Herculane, această apă termală este unică datorită concentrațiilor ridicate de minerale și oligoelemente esențiale pentru sănătatea pielii: calciu, cupru și magneziu, mangan și seleniu, zinc și fier. Au ales să fabrice produsele lor în Franța, aceasta fiind țara cu cel mai înalt nivel de expertiză în industria cosmetică, tocmai pentru a combina know-how-ul francez și apa termală Herculane într-un brand ce ajută oameni din întreaga lume. Ivatherm este un brand global, prezent în 15 țări din Europa, Orientul Mijlociu și Asia. De-a lungul activități sale, brandul a creat 1 milion de produse, 21 de game, din care 65 sunt produse cosmetice.

De 15 ani, Ivatherm se dedică îngrijirii sănătoase a pielii. Iar singurul meu regret când vine vorba de ei este că, timp de câțiva ani, am crezut că de frumusețea pielii se ocupă produsele de make-up, nu cele dermato-cosmetice. Ce-i drept, nu am avut un ten problematic până când nu am descoperit combinația dintre stres, nopți nedormite și fast-food, moment în care am constatat că niciun produs de make-up nu poate ascunde o piele nefericită, nesănătoasă. Și am început să inspectez piața. M-am numărat printre cei norocoși, căci după doar vreo 2-3 încercări am ajuns la loțiunea micelară Ivatherm. Și din momentul în care am privit mai atent și am descoperit ce fel de piele am, orientându-mă ulterior spre gama care mi se potrivește, nu am mai avut chiar nicio emoție.

Cunoașterea pielii voastre este primul pas pentru a o putea îngriji corect. Altfel, e fix ca și cum ați uda o plantă care are nevoie de pulverizare, mai mult rău îi faceți. De asemenea, trebuie să înțelegeți diferența dintre tipul vostru de piele și starea acesteia. Pentru că și ea, ca și noi, de altfel, poate trece prin mai multe. Pielea mea este mixtă, cu crize de sensibilitate, după cum le numesc eu. Le zic crize pentru că apar extraordinar de sponan și dispar la fel, dacă sunt tratate cu grijă. Gama de produse pe care mă bazez mereu și nu-mi lipsește din sertar este Multi-performance – de la loțiunea micelară deja menționată, la balsamul de buze nutritiv și reparator (de nelipsit atât vara, cât și iarna, când buzele o iau razna din cauza căldurii / frigului excesiv), crema hidratantă pentru față cu SPF 20, până la laptele demachiant pentru față și ochi, cel mai recent produs pe care l-am achiziționat. Trebuie să recunosc că am avut mari-mari emoții cu acesta, pentru că, fiind obișnuită de ani buni să mă demachiez cu soluție lichidă, am fost extrem de sceptică la schimbare. Dar acest lapte demachiant, prin textura cremoasă și felul delicat în care se comportă cu fața, m-a convins încă de la prima aplicare. Încă încerc să-mi găsesc scuze în fața loțiunii micelare pentru cum am ”trădat-o”. Ei, noroc că-i aceeași gamă și știe că era practic imposibil să rezist.

Și, pentru momentele de criză, am mereu la îndemână, după caz, următoarele:

  • Ivapur No Imperfection, pentru tratamentul localizat al imperfecțiunilor ușoare, emergente;
  • Ivapur Mat cremă matifiantă, pentru atunci când porii mei parcă ar pleca la o plimbare și nu mai încap unul de altul pe față;
  • Apa termală Herculane, pe care o folosesc, mai bine zis, pentru mini-crize, adică de fiecare dată când simt eu nevoia să mă relaxez și mă gândesc că ar avea și fața mea nevoie de o sesiune de terapie.

În atâția ani de prietenie, vă dați seama că s-au întâmplat multe. Pe mama am împrietenit-o cu produsele anti-rid și serul cu efect de lifting, surorii mele nu-i lipsește niciodată crema Ivadermaseb, pentru piele sensibilă, cu roșeață și scuame. Iar pentru cei recent intrați în familie, m-am bucurat să văd că Ivatherm a lansat Balsamul intens relipidant pentru pielea atopică, foarte bine tolerat de pielea sensibilă a bebelușilor și copiilor, calmează iritațiile și senzație de mâncărime și hidratează pielea uscată și foarte uscată. Încerc, din când în când, să mai adaug câte un produs nou în comenzile mele, în caz că văd ceva ce s-ar potrivi pielii mele sau dacă identific o nouă problemă trecătoare. Până acum, tot ce-am testat, am și recumpărat pentru că mereu am văzut că m-au ajutat într-adevăr și și-au respectat promisiunea. Pentru următoarea comandă deja am vizat crema hidratantă pentru corp și gelul de spălare emolient, pentru că e clar că merită testate și produsele destinate corpului, și încă cât mai rapid.

Dar să revenim la ce ziceam inițial. În luna decembrie, produsele Ivatherm beneficiază de 15% reducere pe baza codului ILOVECLUJ și, în plus, primești și un gel igienizant de mâini (50ml). Campania este valabilă toată luna în curs, în limita stocului disponibil, în farmaciile participante și nu se cumulează cu alte oferte și pachete existente. Noi vă lăsăm mai jos și lista cu farmaciile din oraș în care găsiți produsele Ivatherm (le puteți găsi și cu aplicația PharmaFind):

  • Remedium Farm
  • Farmacia Ducfarm
  • Farmacia Aldedra
  • Farmacia Elmafarm
  • Farmacia Europa
  • Farmacia Panaceea Grigorescu
  • Farmacia Vivafarm
  • Farmacia Arnica
  • Farmacia Bebepharm.

De 15 ani, Ivatherm se dedică îngrijirii pielii sensibile. A fost un an dificil, iar acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ai grijă de tine. Din cap până în picioare!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!