Concentreză-te pe a învăța unul dintre aceste jocuri la cazinou

Home $ Diverse $ Concentreză-te pe a învăța unul dintre aceste jocuri la cazinou

by | Dec 16, 2022 | Diverse

Din varietatea mare de jocuri pe care le oferă cazinourile în ziua de azi, unui jucător I s-ar putea părea foarte greu să aleagă un anumit joc. La cazinourile online varietatea de jocuri este și mai mare, astfel că decizia este una și mai grea. Poți alege dintre jocuri cu păcănele cu fructe gratis, Blackjack, Baccarat, Poker și multe altele. Diversitatea este foarte importantă, de aceea atunci când ești la început poți încerca mai multe jocuri din oferta cazinourilor. În acest articol îți voi prezenta câteva dintre jocurile pe care le poți învăța pentru început și tu la cazino.

Jocurile cu păcănele

Păcănelele sau sloturile cum mai sunt numite se încadrează la categoria de cel mai jucat joc dintr-un cazino. De fapt, poți începe să te joci fără să fie nevoie să ai anumite cunoștințe speciale sau abilități. Fiind cel mai simplu de jucat este și cel mai popular joc dintr-un cazino. Deși sloturile pot să devină destul de plictisitoare, întrucât la fiecare dintre ele doar trebuie să apeși pe unul sau mai multe butoane, fiecare dintre ele au o tematică specială. Vei regăsi sloturi cu tematică antică, sloturi din spațiu, cu tematică de Game of Thrones sau din vestul sălbatic. Rezultatele la sloturi sunt complet aleatorii, de aceea nu poți știi dacă vei pierde sau vei câștiga la următoarea învârtire.

Ruleta clasică

Un alt joc destul de distractiv pe care îl poți încerca este Ruleta. La Ruletă va trebui să prezici numărul sau culoarea pe care va ateriza mingea la următoare învârtire. Spre deosebire de sloturi, Ruleta are mai multe variante, cea americană și cea europeană. Ruleta europeană sau clasică este cea pe care ți-o recomand, întrucât aceasta are un singur zero și șansele tale de câștig sunt mai mari. Atunci când alegi să pariezi pe un anumit număr pe care va ateriza bila vei putea să câștigi mai mulți bani, dar va fi și mai greu de ghicit acel număr. În schimb, dacă alegi să pariezi pe culoare vei avea șanse mai mari de câștig, dar suma va fi mai mică. La fel ca la sloturi nu prea poți face nimic pentru a influența rezultatul la Ruletă.

Blackjack

Dacă sloturile și Ruleta sunt jocuri la care nu ai nevoie de prea multe cunoștințe, ei bine, Blackjack-ul este un joc la care deja trebuie să cunoști câteva lucruri de bază ca să îl poți juca și să și câștigi. Principiul de bază la acest joc este simplu: trebuie să fii mai aproape de 21 de puncte decât dealerul pentru a câștiga. Dacă nimerești 21 din prima atunci ai câștigat automat.
Pentru a deveni un jucător iscusit la Blackjack este necesar ca să cunoști regulile de bază, iar mai apoi poți consulta diferite tabele pe care le găsești online care îți vor oferi sfaturi despre ce ar trebui să faci în continuare în funcție de câte puncte ai la momentul respectiv, precum și ce șanse de câștig ai în continuare. Aceste tabele îți vor spune și ce NU ar trebui să faci în anumite cazuri.

Baccarat

Baccarat-ul este un joc ceva mai complicat față de celelalte. Se aseamănă într-o anumită măsură cu Blackjack-ul, totuși diferența principală între cele două jocuri este că la Baccarat ai opțiunea de a paria pe bancă sau pe jucător și nu pe mâna ta. La fel ca la orice alt joc de cărți este necesar să citești și să memorezi regulile, iar mai apoi să te antrenezi pentru a le putea pune în practică. O poți face mai întâi pe conturi demo, unde nu este nevoie să depui bani pentru a juca.
Un lucru pe care majoritatea jucătorilor de Baccarat l-au observat este că în majoritatea cazurilor(peste 50%) banca va avea o mână mai bună. La Baccarat atunci când nu ești sigur poți pur și simplu să pariezi pe bancă și să ai o șansă mai mare de a câștiga cu propria ta mână.

Poker video

Deja am ajuns la unul din jocurile care necesită un grad mare de cunoștințe și de experiență. Pentru jucătorii cărora le plac mereu provocările, pokerul video le va face plăcere, întrucât niciun joc de poker nu va fi la fel ca cel anterior. Cu siguranță, poker-ul nu este un joc pentru începători, dar odată ce prinzi bazele acestuia va fi foarte interactiv. Din fericire, la pokerul video poți mult mai ușor să înveți, deoarece există tutoriale care îți explică ceea ce se întâmplă în timpul meciului, cine urmează să parieze, cum să îți dai seama ce cărți pot avea ceilalți jucători etc.

Turnee de poker

Atunci când ajungi la acest nivel la care să joci competitiv cu alți jucători, deja poți spune că ai mai mult decât bazele jocului de poker. Aceste turnee sunt foarte greu de câștigat și durează destul de mult timp până se termină. Doar un singur jucător va fi câștigătorul premiului cel mare la final, iar până să joci la masa finală de la un turneu este cale lungă. Un turneu poate să dureze de la o oră până la câteva ore bune pentru a se finaliza.
Există și turnee pentru jucători amatori, dar și pentru profesioniști. Este bine să te familiarizezi cu turneele dacă ești fan al pokerului pentru a putea învăța cum să îți controlezi mai bine emoțiile la masă, dar și cum să citești mai bine adversarii. Începe cu mize cât mai mici și pe care îți permiți să le pierzi, deoarece la un turneu de poker poți foarte ușor să pierzi toți banii.

Concluzie
Dacă ești nou la jocurile de noroc ai putea pentru început să joci la sloturi sau la Ruletă. Pe măsură ce avansezi și reușești să stăpânești tot mai bine bazele acestor jocuri vei putea învăța mult mai ușor și Blackjack, Baccarat, Poker video, Poker clasic și chiar să participi la turnee de poker unde să câștigi sume mari de bani. Nu uita: repetiția este mama învățăturii. Mult succes!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!