De Ziua României, călătorește înapoi în anii 2000. Dansează la Retro Party România cu Goran Bregović, André, N&D și Hara 

Home $ Știri Cluj $ De Ziua României, călătorește înapoi în anii 2000. Dansează la Retro Party România cu Goran Bregović, André, N&D și Hara 

by | Nov 28, 2023 | Știri Cluj

Câteva mii de persoane sunt așteptate să întâmpine ziua de 1 Decembrie la distracție și să se bucure la maximum de mini-vacanța de Sfântul Andrei și de Ziua Națională. Joi, 30 noiembrie, are loc Retro Party Romania, la Sala Polivalentă din Cluj. 

Invitații ediției sunt  Goran Bregović alături de Wedding and Funeral Orchestra, André, Hara și N&D. În plus, DJ Arthur van Zedler îi va purta pe cei prezenți într-o călătorie în timp pe hituri retro nemuritoare.

„Abia așteptăm să facem din nou un show de zile mari la Polivalentă! Timp de câteva ore, uităm de orice grijă și ne transpunem în anii 90-2000. Liberă la mare, Bella, ciao, Ne vedem la Cluj și Vino la mine sunt câteva dintre piesele care vor răsuna pe ringul de dans ca să ne pregătească să întâmpinăm Ziua României”, afirmă Flavius Buzilă, solistul trupei Hara și organizator al evenimentului.

Versurile care răsunau la orice petrecere la începutul anilor 2000 vor fi din nou pe buzele celor care vor să se distreze ca-n vremurile bune.

„Sunt bucuros să petrec cu voi Sfântul Andrei și Ziua Națională a României. Va fi o nebunie de petrecere! Dacă nu ești un pic nebun, nu ești normal. Ne vedem la Retro Party”, spune Goran Bregovic.

Există trei categorii de tichete: Party Zone, Comfort Zone și Best View, iar toate categoriile de tichete oferă acces pe uriașul ring de dans de la Polivalentă, unde distracția va fi în toi până după miezul nopții. În plus, categoriile Comfort Zone și Best View oferă acces și la zona cu scaune. 

Bilete la prețuri speciale sunt disponibile pe bilet.ro 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!