Retro Party Romania revine la BT Arena cu Goran Bregović alături de Wedding and Funeral Orchestra, André, Hara și N&D

Home $ Știri Cluj $ Retro Party Romania revine la BT Arena cu Goran Bregović alături de Wedding and Funeral Orchestra, André, Hara și N&D

by | Oct 4, 2023 | Știri Cluj

Mii de oameni sunt așteptați să danseze pe ritmuri balcanice și pe hiturile anilor ‘90-2000, în 30 noiembrie la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj cu Goran Bregović împreună cu orchestra lui, precum și cu trupele André, N&D și Hara.

„Pregătim o nouă ediție Retro Party Romania. După succesul ediției din martie, ne întoarcem cu mult entuziasm la BT Arena din Cluj unde vom sărbători într-un mod unic ziua de Sfântul Andrei și Ziua Națională împreună cu mii de oameni. Headlineri sunt Goran Bregovic și a sa Wedding and Funeral Orchestra. Toți artiștii au pregătit show-uri speciale, iar DJ-ul nostru ne va duce într-o super călătorie în timp cu hituri retro nemuritoare.

Noi, cei din trupa Hara, abia așteptăm să oferim publicului un concert de poveste. A fost atât de frumos data trecută, când am cântat și filmat împreună piesa “Noapte albă”, sunt convins că de data asta va fi și mai și”, afirmă Flavius Buzilă, solistul trupei Hara și organizator al evenimentului.

Bilete early bird sunt disponibile pe bilet.ro

Există trei categorii: Party Zone, Comfort Zone și Best View, iar toate categoriile de tichete oferă acces pe uriașul ring de dans de la Polivalentă, unde distracția va fi în toi până după miezul nopții pentru a întâmpina Ziua Națională.

Invitații ediției de toamnă Retro Party Romania

Goran Bregović este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni și compozitori moderni la nivel internațional, provenind din țările de limbă slavă din Balcani. E unul dintre puținii muzicieni din fosta Iugoslavie care a cântat în mari săli internaționale, precum Carnegie Hall (New York), Royal Albert Hall (Londra) și L’Olympia (Paris).

Bregović a câștigat zeci de premii și distincții, a compus pentru filmul La Reine Margot, nominalizat la Oscar și pentru filmul “The Serpent’s Kiss”, înscris la Cannes.

„Am crescut într-un cartier din Sarajevo, unde timpul era măsurat de clopotele bisericii catolice din apropiere, de cele ale bisericii ortodoxe și de incantațiile de rugăciune ale muezzinului. De atunci, toată viața mea și toată muzica mea au fost marcate de bogăția acestor cântece diferite. Dorința mea este ca acest privilegiu să fie un drept natural pentru toți copiii. Acesta este invocarea mea pentru pace și sper să fie auzită”, afirmă Goran Bregović.

În lunile următoare, Bregović va concerta în Cehia, Germania, Olanda și România.

Liberă la mare cu André 

André e trupa dance care a făcut senzație în anii 1998-2004. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au debutat cu albumul La întâlnire în 1999 și au câștigat trofeul festivalului de la Mamaia cu melodia „Liberă la mare”.

Formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute, fiind formația românească cu cele mai mari vânzări. În iulie 2019, formația André s-a reunit. Prima lor piesă după reuniune este “Reset la inimă”.

Ne vedem la Cluj cu Hara

De mai bine de 20 de ani, ne cântă și ne încântă cu piese precum „Totaya Ye”, „Ce ți-aș face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo”.
Două dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei Hara au fost declarate câștigătoare în cadrul Song of the Year, unul dintre cele mai importante concursuri muzicale internaționale din Statele Unite ale Americii.

La ediția din martie Retro Party Romania, Hara a înregistrat videoclipul la cea mai nouă piesă, Noapte Albă, ascultată în câteva luni de peste un milion și jumătate de ori.

Vino la mine, N&D 

Haide vino înapoi,/Să fim iar amândoi/Vino la mine/Vreau să fiu iar cu tine au fost versurile care răsunau la aproape orice petrecere la începutul anilor 2000.

Pe lângă trupele care vor cânta live, Retro Party Romania propune și o călătorie în timp cu ajutorul hiturilor nemuritoare mixate de la pupitrul DJ-ului.

Biletele la Retro Party Romania sunt disponibile pe bilet.ro, iar până în 15 octombrie pot fi cumpărate cu cel mai mic preț, early bird, indiferent de categoria aleasă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!