Best Rally Challenge a adus o expoziție de supercars în Iulius Mall: Lamborghini Urus, Audi R8, Mercedes-Benz AMG și multe altele

Home $ Știri Cluj $ Best Rally Challenge a adus o expoziție de supercars în Iulius Mall: Lamborghini Urus, Audi R8, Mercedes-Benz AMG și multe altele

by | Feb 28, 2024 | Știri Cluj

Culori îndrăznețe, design aerodinamic și mulți cai putere sub capotă îi așteaptă pe clujeni la Iulius Mall, în această săptămână. Best Rally Challenge a venit cu o expoziție pentru fanii mașinilor puternice, iar până pe 20 martie pasionații sunt așteptați să admire bijuteriile pe patru roți expuse în Iulius Mall.

Best Rally Challenge, evenimentul care aliniază la linia de start unele dintre cele mai puternice mașini, vine cu o expoziție auto în Iulius Mall, în cadrul căreia curioșii pot vedea o parte dintre mașinile momentului. Puterea, viteza și manevrabilitatea sunt printre cele mai importante caracteristici pentru mașinile din clasa supercars expuse până pe 20 martie 2024, în zona Zara din Iulius Mall.

Un model de Lamborghini Urus Performante, dar și un Lamborghini Aventador SVJ Limited Edition 1 of 800, care impresionează, atât prin designul distinctiv, cât și prin motorizarea puternică, un BMW 840 dotat cu M Aerodynamics Package și M Sport Pachet, un Audi R8 și un Mercedes-Benz AMG GT S Coupe sunt o parte dintre mașinile pe care curioșii le pot vedea în Iulius Mall.

Atmosfera, adrenalina și bucuria raliului se vor resimți în Iulius Mall, vineri, 1 martie, când moderatorii de la postul național Radio Impuls vor avea o emisiune live în cadrul expoziției. Evenimentul din Iulius Mall vine și cu surprize și giveaway-uri pentru cei care vizitează expoziția de mașini.

Vino în Iulius Mall și descoperă mașinile din clasa supercars!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!