SpectraSoul @ Boiler Club

Home $ Party $ SpectraSoul @ Boiler Club

by | May 25, 2015 | Party

SpectraSoul 
Încălzirea: Blanilla
După: Dudawles

De când SpectraSoul au lansat ”Alibi” în 2008, lumea drum&bass abia a așteptat următoarea lor creație. Originari din Brighton, Jack și Dave, alias SpectraSoul, au primit în scurt timp susținere de peste tot, incluzând Shogun Audio, label-ul Metalheadz, Subtitles și Exit Recordings.

Producțiile lor seducătoare și talentul lor de a mixa au reușit să cucerească cluburi și festivaluri din întreaga lume. Influențele lor infinite și variate, de la Cinematic Orchestra la J-Dilla, sunt evidente în fiecare dintre creațiile lor muzicale.

De la melodii mai ”întunecate” ca ”Mimic”, la cele suave ca ”Shades of Blue”, sunetul SpectraSoul surprinde chiar și cea mai exigentă ureche. Fiecare lansare a lor se dovedește a fi de o calitate impecabilă, lucru admis și de către cei mai sceptici drum&bass-eri. Stilistic vorbind, SpectraSoul combină și reînvie tech-ul, combină minimal-ul melodic cu extazul electronic, ca mai apoi să fie cu succes ”emise” atât pe ringul de dans, cât și în inimile celor care-și doresc doar o audiție fără cusur.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!