Votează festivalurile clujene la European Festival Awards!

Home $ Articole $ Recomandări $ Votează festivalurile clujene la European Festival Awards!

by | Oct 20, 2015 | Recomandări

European Festival Awards au debutat cu prima ediție în 2010, la inițiativa asociației Yourope și a site-ului Virtual Festivals Europe, de atunci câștigătorii fiind prezentați în fiecare an în Groningen, Olanda. Premiile sunt acordate festivalurilor care aduc contribuții importante pentru dezvoltarea societății în care activează, acoperind 13 categorii. Se poate vota de oriunde din Europa, iar anul acesta puteți câștiga și noul iPad mini sau bilete pentru edițiile din 2016 la toate cele câștigătoare… așa că votați, mai ales că sunt trei proiecte clujene huge în competiție!

Eu tocmai am votat; o să reiau procedura, ca să vă familiarizați cu ea: odată accesat link-ul cu nominalizații, sunteți înștiințați că intrați în cursa pentru premiile menționate mai sus. Apoi, în partea stânga găsiți categoria, iar pentru fiecare categorie numele festivalului nominalizat și țara în care are loc; în partea dreaptă sunt detaliate criteriile de eligibilitate. Selectați tot ce credeți că merită să câștige, vă lăsați datele, alegeți dacă vreți sau nu să intrați în joc pentru premiile celor ce votează și gata, așteptați rezultatele.

Se votează:

Best Major Festival – nominalizare Untold Festival
Best New Festival – nominalizare Untold Festival

Best Medium-Sized Festival – nominalizare Electric Castle Festival

Best Small Festival – nominalizare Jazz in the Park

Best Indoor Festival – nominalizare TiMAF

Best European Line-Up
Headliner Of The Year 
Newcomer Of The Year
Anthem Of The Year

Electric Castle Festival a mai fost nominalizat în 2013 și 2014 pentru Best New Festival și Best Medium-Sized Festival, ajungând shortlisted alături de nume ca Balaton sau I Love Techno. Jazz in the Park a fost și el shortlisted anul trecut la Best Small Festival, și TiMAF tot pentru Best Indoor Festival.

Votarea se încheie în 12 noiembrie. Clujul a ajuns de ceva timp pe harta festivalurilor ce merită trăite, haideti sa le sustinem si sa aducem trofeele acasă!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!