Seara de marturii – fost consumator, azi psiholog anti-drog

Home $ Educatie $ Seara de marturii – fost consumator, azi psiholog anti-drog

by | Oct 16, 2016 | Educatie

Majoritatea dintre noi, chiar dacă recunoaștem sau nu, avem nevoie să ne asculte cineva…un cineva care poate să înțeleagă problemele cu care ne confruntăm și să ne poată ajuta cu adevărat, fără să ne dea sfaturi neavizate. Cu toate acestea, mulți ne ascundem după scuza că „ce știu ei, psihologii?”, că ei „ știu doar ce-i în cărți, doar teorii”.

Vă invităm de această dată la o Seară Pozitivă de mărturii și discuții prin care să-l cunoaștem mai bine pe János György Kalóz, un renumit psiholog al Clujului, care nu vorbește doar din teorii, ci din experiențe extreme care l-au adus foarte aproape de moarte.

În patru ani (1996-2000), din cauza drogurilor, şi-a pierdut familia, prietenii, chiar şi casa pe care a vândut-o ca să îşi plătească datoriile acumulate. “Când mă drogam nu mă mai interesa nimic. Însă imediat după ce trecea efectul drogului simţeam că lipsea o bucată din mine, o mână, un picior, orice şi trebuia neapărat să o pun înapoi, adică să mă droghez din nou”, îşi aminteşte János.

A început lupta cu viciul său după ce a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze. Din 2000, după ce s-a vindecat, a început și lupta pentru prevenirea consumului de droguri, în speranţa că va reuşi să îi ţină departe de ele pe adolescenţii din toată țara.

Vă invităm așadar să cunoașteți mai multe din trăirile unui fost consumator de droguri, dar și să vă lăsați inspirați în a face schimbări pozitive în voi și comunitate.

seri-pozitive

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!