RAC & Gojira @ Boiler Club

Home $ Party $ RAC & Gojira @ Boiler Club

by | Aug 21, 2012 | Party

Opening Party: RAC [REMIX ARTIST COLLECTIVE / SUA] / Gojira

Warmup: Muhaha

RAC (REMIX ARTIST COLLECTIVE) înseamnă André Allen Anjos + Karl Kling și sunt un duo de DJi care livrează reinterpretări/remixuri spectaculoase ale unor cântece individuale ce aparțin diferitor artiști/labeluri. Originari din SUA (New York și Portland), cei doi încearcă să se îndepărteze cât pot de arhetipul de ”club mix” prin încarnarea unor cântece ce își păstrează structura originală, dar se diferențiază prin gen și un nou aranjament muzical.

Mixurile RAC sunt caracterizate printr-un amestec de hip-hop și sample-uri de electro drums, sintetizatoare analoage, hook-uri melodice și instrumentație originală. Printre artiștii ultracunoscuți remixați de ei se numără: Kings of Leon, Yeah Yeah Yeahs, Edward Sharpe, Death Cab For Cutie, Phoenix, Surfer Blood, Foster The People, Two Door Cinema Club, Delorean, Lana del Rey și Washed Out.

Remixurile lor au adunat sute de mii de view-uri pe YouTube și s-au propagat ca un virus pe site-urile de profil!

#Concurs: Punem la bataie 5 de invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare! Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!