Lenzman @ Boiler Club

Home $ Party $ Lenzman @ Boiler Club

by | Nov 12, 2012 | Party

Lenzman / MadLiquid / Roxxete

LENZMAN este un DJ și producător cu un talent fenomenal în stilul drum&bass. Cursul pe care a luat-o cariera sa în ultimii ani este de invidiat și puțini au șansa să-l parcurgă. Ca dovadă a unei creșteri într-un mediu influențat de muzică, stilul lui Lenzman îmbină hip-hopul, cu o relație emoțională cu muzica Soul și cu o influență notabilă a clubului Blue Note din Londra.

Pe numele său real Teije van Vliet, producătorul se trage din Leiden (Olanda). Călcând pe urmele veteranilor LTJ Bukem și Calibre, dragostea lui Lenzman pentru drum&bass i-a adus recunoaștere și apreicere în locurile potrivite. A devenit din ce în ce mai cunoscut și datorită asocierii sale cu labelul Metalheadz.

Indubitabil, unul dintre cele mai captivante aspecte ale muzicii lui Lenzman e paleta sunetelor experimentale. Grația și eleganța lor este redată nu umai prin melodia emoțională și plină de sentiment, dar și prin energia pe care o emană. Acest stil hibrid și eclectic i-a conferit lui Lenzman un loc fruntaș pe scena dinamică a drum&bass-ului.

2010 a fost un an de referință pentru artist, deoarece a lansat ”Open Page” împreună cu cântăreața și compozitoarea Laura Pacheco, cunoscută la nivel mondial după numele de scenă: Riya. Curând avea să câștige respectul celor de la Soul:R, Critical Music a lui Kasra și Shogun Audio de la Friction, primind invitații peste invitații în cluburi și la festivaluri din Europa și chiar mai departe.

Asocierea sa cu vocaliști de excepție – Riya și Jo-S – l-au ajutat să se diferențieze de numeroșii producători drum&bass deja existenți, dar rework-ul său pentru ”Bright Lights” (Die & Interface) și remixul piesei Nataliei Duncan ”Sky is falling” n-au făcut decât să-l scoată în față și mai mult.

Fiind DJ cu mult înainte de a deveni producător, nu e deloc surprinzător că agenda lui Lenzman a devenit, și va continua să fie, foarte încărcată. De curând, Lenzman a semnat și cu Soul:r, Shogun Ltd, Critical, 31 Records, Integral, C.I.A. și Subtitles, plus colaborările sale cu Total Science, Lynx, Spy, Random Movement. Se aud vorbe cum că artistul va lansa în curând și un nou album, așa că viitorul lui Lenzman nu are cum să fie decât plin de succes și plin de noi lansări.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi pe facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com mă scoate din casă!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Invitațiile sunt valabile PÂNĂ la ora 00:00!
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!