Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

BattleLab Robotica – competiție studențească internațională de sumo robotic în Cluj-Napoca!

May 4

BattleLab Robotica este o competiție internațională de prestigiu având ca temă sumo-ul robotic, organizată de Facultatea de Inginerie Electrică din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca în colaborare cu BEST Cluj-Napoca și destinată studenților de la universitățile cu profil tehnic din Europa.

An de an în luna mai, sute de spectatori se adună în sala P03 de pe strada George Barițiu 26 ca să urmărească luptele încinse dintre roboți autonomi construiți de echipe de studenți. Roboții nu vor fi controlați în timpul meciurilor, ci trebuie să găsească și să împingă adversarul în afara ringului bazându-se pe propriul cod, astfel că fiecare echipă poate veni cu o strategie de luptă inedită.

Pentru că publicul este sufletul competiției, te invităm să ni te alături pe 20 mai în sala P03 de pe strada George Barițiu și să faci parte din povestea celei de-a XI-a ediții BattleLab Robotica! Fie că ești pasionat de robotică sau doar îți dorești o zi de weekend plină de dinamism, vino să urmărești luptele pline de suspans și să îți susții echipa preferată!

Pentru a afla mai multe despre competiție și a rămâne la curent cu ce se întâmplă, urmărește-ne pe rețelele sociale: https://linktr.ee/battlelabrobotica.

P.S. Dacă ești o persoană ingenioasă și îndemânatică sau te pasionează domeniul, s-ar putea să te bucure vestea că te mai poți înscrie până pe 7 mai!

De ce să participi?
Aplici cunoștințele acumulate la facultate într-un mod fun.
Îți antrenezi spiritul de echipă.
Câștigi vizibilitate în fața companiilor partenere și adaugi la CV o experiență cu care nu mulți studenți se pot lăuda.
Ești mândru că îți vezi propriul robot autonom în ring.
Câștigi unul dintre marile premii.

Locație

Sala P03
Strada George Barițiu 26
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map

Organizatori

BEST Cluj-Napoca
Facultatea de Inginerie Electrică

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This