Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Classic For Kids – Concert de pian și atelier de muzică pentru copii | Magic Family Days

June 3 @ 2:00 pm - June 4 @ 2:00 pm

🧙‍♂️🔮În perioada 31 mai – 4 iunie, Magic Family Days transformă grădina Zazen într-un tărâm fermecat care își propune să aducă bucurie și distracție pentru întreaga familia.
Sâmbătă și duminică, pe 3, respectiv 4 iunie, te așteptăm la Classic for Kids!
🥁Classic for Kids este un proiect de educație muzicală pentru copii și părinți care își propune să faciliteze interacțiunea cu muzica clasică și cu muzica în general, ca o sursă de creativitate, inspirație și bucurie.
În cadrul concertului Classic for Kids, copiii vor putea descoperi muzica clasică prin piese programatice însoțite de povești, de prezentări captivante și interactive.
🎶Concertele vor fi susținute de pianistul Bogdan Vaida și vor include piese de W.A. Mozart, A. Copland, F. Liszt, C. Debussy, precum și piese ale compozitorilor clujeni Anamaria Meza și Ciprian Gabriel Pop.
📖În a doua parte a evenimentului va fi organizat un atelier de muzică. Folosind procedeul variațiunilor în muzică copiii vor descoperi instrumentele muzicale și joaca cu ritmul, caracterul muzical și improvizația.
Elevii vor participa activ, folosind diferite instrumente muzicale simple, și vor face muzică alături de Anamaria și Bogdan.
Pregătește-te pentru o experiență magică, unde vei avea ocazia să te distrezi și să creezi amintiri de neuitat împreună cu cei dragi.🎊🧚‍♂️
Spectacol recomandat pentru copii între 7-12 ani.
Bilete disponibile pe entertix.ro:
🎟️ 03 iunie, ora 14:00 aici
🎟️ 04 iunie, ora 12:00 aici
Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Detalii

Start:
June 3 @ 2:00 pm
End:
June 4 @ 2:00 pm
Categorii:
,
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/AcPoXXjf

Locație

Zazen
Frasinului 41
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This