Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Concert Andra – Traditional 2

December 1 @ 7:00 pm

Andra, o nouă surpriză pentru fani!
Tradițional 2, cel mai așteptat spectacol românesc, pe 1 decembrie, la BT Arena. Andra revine cu superproducția artistică bazată pe muzică tradițională românească. După succesul fulminant al „Tradițional”, tot cu susținerea orchestrei Frațiilor Advahov. Aproape 100.000 de spectatori au văzut una dintre cele 15 reprezentații live. Toate sold-out, susținute atât în România, cât și în Italia și în Marea Britanie. În 2023, publicul se va putea bucura de o nouă versiune a conceptului. Cu piese noi și invitați speciali care vor oferi o experiență completă.
„Sunt mândră de faptul că am reușit să creez acest spectacol de succes. Și sper ca Tradițional 2 să fie prilejul unei noi reuniuni cu iubitorii de muzică populară și nu numai. Nostalgici sau nu, fiecare va găsi ceva pe placul său în acest concept. A fost gândit pentru toate vârstele și toate gusturile. Vă aștept cu drag la Tradițional 2”, a spus Andra.

Tradițional 2 în cifre.

2 ore de muzică live, de la muzică populară, la pop și influențe rock sau hip-hop, “Tradițional 2 “este un show pentru toate gusturile.

O echipă de 150 de persoane lucrează la această superproducție, unică în România. De la regizor, scenograf, scenarist, muzicieni, tehnicieni, până la costumieri, stiliști și make-up artists.

Detalii

Data:
December 1
Interval orar:
7:00 pm
Categorii:
Tags:
,

Locație

Sala Polivalentă BT ARENA
Aleea Stadionului 4
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

Andra

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This