Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Cursa de Rățuște Cluj-Napoca

June 1 @ 1:00 pm - 5:00 pm

Cursa de Rățuște

De 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, cluburile Rotaract din Cluj-Napoca vă invită la cea mai distractivă cursă din oraș: Cursa de Rățuște!

Evenimentul va avea loc pe Canalul Morii, de la intersecția străzilor George Coșbuc cu Cardinal Iuliu Hossu, începând cu ora 13:00. Aflată la cea de-a 4-a ediție, cursa caritabilă are ca scop strângerea de fonduri pentru construirea unui lift și a unei ieșiri de urgență pentru pacienții Clinicii de Neurologie din Cluj-Napoca, secția Neurologie II, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca.

Regulile cursei sunt simple:
– 5500 de rățuște așteaptă să fie „adoptate” pe cluj.ratuste.ro, printr-o donație minimă de 10 lei;
– fiecare rățușcă este numerotată și intră automat în cursa ce va avea loc în data de 1 iunie – se pot adopta oricâte rățuște se doresc :);
– cele 5500 de rățuște vor fi lansate pe Canalul Morii, unde se vor întrece în cea mai distractivă cursă a anului;
– primele 15 rățuște vor fi premiate cu ajutorul partenerilor proiectului.

Astfel, prin adoptarea unei rățuște cu 10 lei, orice clujean poate contribui la realizarea acestui obiectiv esențial personalului Clinicii de Neurologie, pentru ca aceștia să poată la rândul lor să ofere servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

În ziua cursei, voluntarii cluburilor Rotaract vor fi prezenți în Parcul Central „Simion Bărnuțiu” cu rățuște suvenir, iar fondurile strânse vor fi, de asemenea, îndreptate în integralitate către scopul proiectului. Standul nostru va fi localizat în apropierea clădirii Casino – Centru de Cultură Urbană.

Cele 5500 de rățuște din cauciuc vor fi strânse de către voluntarii Rotaract la finalul cursei, fără a dăuna ecosistemului din preajma Canalului Morii, dar și a întregului oraș.

Informații suplimentare despre acest eveniment și despre cauza proiectului le puteți găsi pe paginile de social media @cursaderatuste.

Despre Rotaract

Rotaract este o organizație de tineri voluntari care își dedică expertiza și timpul pentru acțiuni caritabile cu impact în domeniul social, al educației sau al sănătății. În Cluj-Napoca cele 5 cluburi existente colaborează constant pentru realizarea unor proiecte de anvergură pentru comunitatea clujeană.

Detalii

Data:
June 1
Interval orar:
1:00 pm - 5:00 pm
Categorii:
Tags:

Locație

Cluj-Napoca
Piata Unirii
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

Rotaract Cluj-Napoca
Email
cluj-napoca@rotaract.ro
View Organizator Website

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This