Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

De la fermă și vie, direct în farfurie – delicatese pur românești

July 5, 2023 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Event Series Event Series (See All)

De la fermă și vie, direct în farfurie. Te invităm miercuri și joi (5-6 Iulie), începând cu ora 18:00, alături de prieteni, iubit sau iubită. Să descoperi un meniu unic. Cuprinde 5 feluri de preparate gătite cu brânzeturi 100% românești, naturale, aduse direct. De la ferma cu omenie, din sat Unirea, jud. Alba. Fiecare preparat e însoțit de câte un vin românesc, special ales pentru a-i completa gustul.
Întreaga experiență este prezentată de chef Ionuț Crișan, Botond Feher (bucătarul șef NATIV). Somelier Adrian Bălțat, manager al restaurantului nostru.
Locurile sunt limitate, pe bază de rezervare. Sună la 0372 911 899 sau fă rezervare online.
Încântă-ți papilele gustative cu preparate moderne, din ingrediente locale, proaspete, de la fermă și vie, direct în farfurie!

MENIU:

– De la noi din fermă. Smântână grasă afumată de la fermă, burduf cu gust blând, caș proaspăt din lapte de vacă, pâine cu maia.
– Salată rece de castraveți cu cimbru și mărar. Castraveți marinați în zer de la fermă cu cimbru și mărar proaspăt. Sos de kefir cu miere și usturoi, ulei de rapiță presat la rece.
– Gogoașă transilvăneană. Gogoașă frământată cu burduful nostru cu gust blând. Smântână grasă afumată cu fân, slănină de Mangaliță și trufe proaspete din Transilvania.
– Bulz cu burduf și Mangaliță la jar. Mușchiuleț de Mangaliță la jar, bulz cu burduf. Sos de ciulama albă pe bază de carcase de pui arse la jar cu smântână noastră grasă, ciuperci shiitake fripte, frunze proaspete de mizuna de la Rădaia.
– Ișler. Aluat fraged frământat cu unt și miez de nucă, cremă de burduf cu urdă și sirop de brad, lapte condensat și polen crud.

Detalii

Data:
July 5, 2023
Interval orar:
6:00 pm - 8:00 pm
Categorii:
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/3GzOXJ9RP

Locație

Restaurant Nativ
Strada Georges Clemenceau nr. 3
Cluj-Napoca, Cluj 400021 Romania
+ Google Map
Phone
0372 911 899
View Locație Website

Organizator

De la Ferma
Phone
0737 373 999
View Organizator Website

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!